інтим в контакті тернополя

Інтимні послуги за гроші у Тернополі. Інтимні послуги за гроші у Тернополі. Інтимні послуги за гроші, на жаль, стали звичними реаліями сьогодення. Попри те, що це вважається кримінальним злочином, за який карають як тих, хто їх пропонує, так і тих, хто змушує до такого ремесла, ні відповідальність, ні штрафи не стримують людей від торгівлі тілом, пише "Номер один". Найцікавіше те, що зараз навіть немає потреби шукати таке фізичне задоволення за гроші десь на вулицях чи вишукувати дівчат у спеціально відведених для цього місцях, що називають борделем. Проституція стала настільки доступною, що подекуди достатньо просто придбати місцеву газету або ж скористатись інтернетом і відшукати оголошення типу: «Симпатична блондинка познайомиться з чоловіком для приємного проведення часу». Саме таке оголошення наші журналісти знайшли у пресі. Як виявилось, власницею мобільного номера (який був вказаний разом із текстом оголошення) була жінка, судячи з голосу, років за сорок. Насправді приємне проведення часу у вас буде не з нею, а з іншими дівчатами, яких вона люб’язно пропонує. Наші журналісти, розуміючи, що за оголошенням стоїть посередник або ж, як це модно, сутенер, навіть не намагалися познайомитись із жінкою, а одразу перейшли до суті. - А скільки це буде вартувати і чи можна, щоб дівчина приїхала до нього додому?

– запитуємо. - Ні, на хату ніхто не їздить. Якщо ваше місце, то це хіба сауна і то в межах Тернополя. Година - 400 гривень, - розповідає панянка у слухавці. - Ні, попередньо оплатити не можна. Все на місці. І ви маєте зателефонувати за годину до цього, щоб уточнити, чи нічого не змінилось, – каже жінка. На цьому розмова мала б закінчитись, але наші журналісти вирішили з’ясувати, так би мовити, весь асортимент і запитали, чи можливо замовити саме блондинку, бо їх, мовляв, дуже полюбляє коханий. Пані ствердно відповіла, що всі ці нюанси ми маємо обговорити за годину до «покупки». От і все. Наші журналісти пообіцяли перетелефонувати ближче до неділі, а самі ще довго перебували у стані шоку від розмови, адже жінка навіть не здивувалась, що дружина вирішила зробити такий пікантний подарунок для свого чоловіка. Подумали: а раптом здалось. І буквально через день подзвонили з іншого номеру ще раз, аби замовити ту ж послугу, але вже для коханого хлопця. Реакція була ідентична і суми ті ж самі. Приємно, що ціна стабільна для всіх. Хоча це більше іронія, аніж похвала. Легенда про тернопільську Об’їзну та дівчат у сітчастих панчохах усе більше нагадує лише байку. Все ж набагато простіше, а головне – не докопаєшся. Бо ні адреси, ні імен ми не знаємо, та й квартира, адресу якої нам мали б озвучити в разі замовлення послуги, скоріш за все, орендована. Правда, найбільше лякає те, що це лише одиничний приклад того, як в Тернополі можна придбати секс за гроші. Їх же, явно, набагато більше. Навіть ті ж соціальні мережі та й інтернет у цілому пропонують стільки варіантів «приємного проведення часу», що очі розбігаються. Прикро, що людей, які користуються послугами повій, покарати не можна, але ж, як відомо, пропозицію породжує попит. І це наші журналісти також перевірили. Так серед оголошень знайшли чоловіка віком 38 років, який шукає дівчину без комплексів саме для інтимних зустрічей. Що ж – телефонуємо!

Підняв слухавку, на перший погляд, спокійний молодий чоловік, який, судячи з голосу, був дуже радий, що його клич почули і подзвонили. Після «допиту», як виглядає наша «панянка», запропонував зустрітись і познайомитись поближче. Та ми не спілкуватись хотіли, а перевірити, чи готовий чоловік заплатити за секс із незнайомкою. Тому й уточнили, що зустрічі лише платні, й (вже знаючи розцінки) озвучили ту ж суму – 400 грн. за годину. В голосі одразу виник певний сумнів. Мабуть, не був готовий наш співбесідник до такої прямолінійності від 22-річної дівчини (вік озвучили при розмові – авт.). Врешті, чоловік перепросив і сказав, що не потребує подібного роду послуг. У той момент наші журналісти аж зраділи, мовляв, міф про попит потроху спростовується, але… Вже за кілька хвилин чоловік перетелефонував і запитав, чи можна зберегти наш номер, аби, якщо таки надумає платити, мав під рукою потрібний телефон. От вам і розчарування. Не попит породжує пропозицію, а цілком навпаки!

То, може, якби секс-бізнес був не на стільки доступний, то з часом сам зникнув?

Крім того, у нього немає жодних законних підстав для існування. Так, людям, які систематично надають інтимні послуги, загрожує штраф до 8500 гривень. Мінімальний – 850 гривень. Покарання передбачене й для сутенерів. Їм загрожує до семи років тюрми. У Тернополі зрушення в боротьби із сексуальним бізнесом, здавалося б, є. Так минулого року тернопільські правоохоронці викрили злочинну групу, учасниці якої заробляли на життя, торгуючи власними тілами. А це: організаторка, двоє спільниць та 15-ро повій у підпорядкуванні на будь-який смак. До речі, добирали сутенери жриць кохання дуже ретельно. Головна умова – вік до 20 років, приваблива зовнішність і не заміжня. А ще – говірка й покірна. Щоб з підопічними було менше клопоту, перевагу віддавали сиротам і вихідцям із проблемних родин. Основним місцем дислокації дівчат був залізничний вокзал. Кралі працювали в готелях, саунах і на орендованих квартирах. Інколи виїжджали до перевірених клієнтів за місто. Сума сексуальних послуг становила від 300 до 500 грн. (як виявилось, за рік розцінки не дуже змінились – авт.), послуги надавались за бажанням клієнта, за вказівкою і під особистим контролем організатора та членів групи. Та це знову ж таки одиничний показовий випадок. А скільки їх ще залишається поза буквою закону, якщо наші журналісти без жодних зусиль, не виходячи з офісу, зуміли за 15 хвилин організувати «блондинку на вихідні»?

Залишається лише здогадуватись… В Україні різні джерела оцінюють кількість «нічних метеликів» у 80-100 тисяч. При тому, що у нас проституція офіційно заборонена і навіть найбільш боязкі натяки про те, що її легалізація могла б принести країні чималий дохід, зустрічають шалений опір – з боку ревнителів моралі та від силових структур, які подекуди й самі успішно «кришують» підпільні борделі. Але є й обґрунтовані скептики, які вказують на те, що й у випадку легалізації діячі секс-індустрії все одно знайдуть шляхи для оптимізації оподаткування та розвитку тіньового бізнесу – як це традиційно роблять українські підприємці. На жаль, говорячи про доходи, ми часто забуваємо про людей, які працюють в даній сфері. Так, в пошуках легких грошей дівчата стикаються далеко не із солодким життєвим досвідом, який комусь ламає здоров’я, комусь психіку, а комусь і усе життя. Чи вартують 400 грн. за годину слави повії з усіма наслідками?

Це вже залежить від порогу моральних норм кожного з нас індивідуально.


інтим в контакті тернополя

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

девушка хочет познакомиться для интимных встреч

секс в ставрополе и номера девушек

контакти знайомства