познайомитись з дівчиною

Як познайомитися з дівчиною? Багато молодих людей, які хочуть почати любовні стосунки, відчувають великі труднощі при знайомстві з дівчатами. Як подолати свою боязкість і нерішучість?

Як підійти до неї і про що заговорити, не налякавши її своєю ініціативою?

Як можна познайомитися з дівчиною, коли немає досвіду спілкування з протилежною статтю? Відповіді на всі ці запитання ви знайдете в нашій статті! Нині набуло великого поширення такий рух як «пікап», від англ. pick up. Завдання пікапера спокусити вподобану дівчину, як говориться «розвести на секс». Після чого відносини зазвичай припиняються. Однак, не всі, хто займається пікапом страшенні ловеласи і донжуани. Деякі юнаки за допомогою пікапа хочуть просто навчитися ефективно спілкуватися з протилежною статтю і, можливо, знайти дівчину для серйозних відносин. Тому давайте і ми розглянемо деякі методи пікапа, які розкажуть, як правильно познайомитися з дівчиною. Зовнішня презентабельність. Як не крути, але дівчата люблять сильних чоловіків. Не обов’язково накачувати собі мускулатуру, як у Сильвестра Сталлоне (це, до речі, навпаки відштовхує деяких дівчат), але необхідно бути в хорошій фізичній формі. Добре харчуйся, займайся спортом, висипайся, веди здоровий спосіб життя. Дівчина хоче відчувати себе надійно в твоєму суспільстві. Так само важливо мати охайний зовнішній вигляд: чисті черевики, чистий одяг, акуратна зачіска, легкий запах парфумів — все це піде тобі на користь. Створи свій неповторний імідж, який підкреслить твої гідності. Менше сумнівів! Як познайомитися з красивою дівчиною? Легко — підійти до неї, без коливань і почати якісь дії або, хоча б, привернути її увагу поглядом. Найгірше, що ти можеш зробити, це почати думати «Ой, та вона така гарна, вона мене пошле. А що я їй скажу?

А раптом вона заміжня? Ой, та в мене туфлі брудні. ітд.» Чим більше ти дозволяєш своїм внутрішнім страхам заволодіти тобою, тим менше твої шанси на успіх!

Пам’ятай, дівчата люблять впевнених в собі чоловіків. Навіть, якщо ти отримаєш відмову, що в цьому страшного?

Зате ти придбаєш дорогоцінний досвід, який обов’язково допоможе тобі при наступному знайомстві. Не сприймай відмову, як камінь в твій бік, у дівчини може бути тисяча причин, не залежних від тебе, щоб не починати спілкування. Наприклад, у неї немає часу, вона зайнята, поспішає кудись. Не варто копатися в собі і шукати вади. Думки позитивно в будь-якій ситуації!

Будь собою! Не грай роль мачо чи ще когось. Неприродність поведінки відразу відштовхне дівчину. Будь розкутим, вільним. Якщо ти не сподобався дівчині, то не старайся будь-що-будь домогтися її взаємності — тільки даремно сили витратиш!

Просто перейдіть на інший об’єкт. Погляд і посмішка. Не забувай про притягальної силі твоїх очей. Спілкування добре починати з «інтимного» погляду, тобто погляду, який триває трохи довше, ніж звичайний. Такий прийом підготує дівчину до твого наближенню. Якщо ж ти різко ввійдеш в її особистий простір і почнеш розмову, то це може налякати дівчину, і вона захоче скоріше від тебе позбутися. Коли дивишся на неї, посміхайся відкритою щирою усмішкою. Це демонструє твою зацікавленість і впевненість. Дивись, як вона реагує на погляд — якщо так само дивиться на тебе, посміхається, значить все відмінно!

Коли підходиш до дівчини, не втручався занадто різко в її особистий простір (зазвичай воно знаходиться на відстані витягнутої руки людини). Якщо ти зробиш це, то такий знак буде розцінений як агресія, тиск. Зупинись на кордоні особистого простору, і поступово скорочувати дистанцію. Не забувай про поставу — тримай спину прямою. Не ховай руки за спиною — це може бути розцінено як прихована загроза. Жестикулює, коли розмовляєш. Якщо не знаєш, куди подіти руки, візьми небудь предмет, наприклад, телефон. Пам’ятай, що левову частку інформації ми отримуємо невербально, тобто за нашої міміці, позі тембру голосу. Жінкам подобаються низькі чоловічі голоси і розслаблене впевнене тіло. можна, звичайно, почати з традиційного «привіту», але це слово не завжди працює. Воно добре тільки для залучення уваги, але от далі що говорити? звернення на «ти» або на «ви»? Тут все залежить від дівчини. Якщо вона занадто юна, то смішно звертатися до неї на «ви». Якщо ти відразу перейдеш на «ти» при розмові з більш дорослою жінкою (25-30 років), то вона може порахувати тебе неввічливим. Рішення досить просто: починай розмову на «ви», після 4-5 фраз переходь на «ти». Якщо дівчина теж перейшла на «ти», значить ви вже трохи зблизилися і між вами встановилася достатній ступінь довіри. багато пікапери рекомендують почати знайомство нестандартно. Як оригінально познайомитися з дівчиною?

Сказати щось незвичайне, що вводить в ступор. Наприклад, йде дівчина в червоній шапці, а ти кажеш: «Червона шапочка, я сірий вовк, я тебе з’їм!

Пригости мене пиріжками, щоб залишитися в живих!» Поки ошелешена дівчина думає, що відповісти, ви пропонуєте їй зайти в найближче кафе поїсти пиріжки з чаєм. Не всім під силу діяти таким незвичайним чином і не всі дівчата клюють на таку вудку, але дуже багатьом подобатися такий нестандартний підхід. якщо не знаєте про що говорити, подивися навколо. Використовуй такі теми: оточення, зовнішність дівчини, місце, де ви знаходитесь. Зачепити за якусь деталь і почніть з неї розмову. Головне, встановити контакт, якщо дівчина готова до спілкування, то розмова не складно буде продовжити. Використовуй несподівані фрази для початку знайомства, як описано вище. Ти можеш викласти свою анкету на сайті знайомств — позначити свої достоїнства і ті якості, які ти шукаєш в жінці. Не забудь причепити якісну фотографію. По мережі складно зрозуміти людину, тому краще знайомитися особисто. 200+ питань, щоб задати дівчині. Ви шукаєте спосіб познайомитися з дівчиною своєї мрії? Ідеально!

Ми зібрали 200+ питань, щоб задати дівчині, поділеній на шість різних категорій. Перевірте їх і знайдіть правильні питання для вашої ситуації! 📖 Зміст: Як познайомитися з дівчиною. Знайомство з правом чи з будь-якою дівчиною взагалі може бути важким. Зв’язатись з кимось новим і створити емоційний зв’язок непросто. У цій статті ми зібрали 200+ чудових питань, щоб задати дівчині. Ви можете знайти глибокі, кокетливі, веселі та навіть випадкові запитання, щоб задати дівчині, яка вам подобається. Ці питання, безумовно, допоможуть вам наблизитися на крок до дівчини своєї мрії. Бо ти знаєш що?

Дівчата - просто люди. Навіть найкрасивіші. Просто будьте сміливі, подивіться на наші гарні запитання, щоб задати дівчині і почніть знайомитися з нею!

Поради, щоб отримати дівчину, яка вам подобається. Будьте джентльменом! Ви можете подумати, що це старомодно, але це правда: кожна дівчина, як джентльмени. Просто дійте приємно і ввічливо, і не кидайте їй нічого. Слухай її! Так, це дійсно так просто. Просто слухайте її історії, проявляйте інтерес до її думок і думок. Не тільки в її поглядах. Будьте чесні!

Завжди пам’ятайте, що ви створюєте особливий зв’язок, ділившись своїми найглибшими бажаннями, сподіваннями і навіть страхами. Будьте чесними зі своєю історією. Або вона їм подобається, або вона не потрібна дівчина для вас. Зберігайте її таємниці!

Ці питання, які потрібно задати дівчині своєї мрії, є приватними. Майте на увазі, що відповіді ніхто не повинен чути, крім вас і її. Наша колекція з 200+ питань, щоб задати дівчині. Наша колекція з 200+, щоб задати дівчині, заповідати чудові питання, щоб почати розмову з дівчиною, яка вам подобається. Ми поділили їх на різних категоріях. Спочатку ми зібрали 50 питань, щоб задати дівчині розмінку. Якщо ви шукаєте, що це найкраще розбиратися, я рекомендую список з 25 питань, щоб познайомитися з нею, а також списками із смішними та глибокими питаннями, щоб задати дівчині. 25 питань на перше бачення, які дотримуються завдання дівчинки, також ідеально підходять для позначення з не найкращого та чудової основи для перекладу на першому баченні. Але, звичайно, ми також зібралися з сексуальними питаннями, щоб припустити речі: Ви також можете знайти список з комерційних записів і список із брудними питаннями, щоб задати дівчинки. Виглядали дуже добре для спекотних ночей. 50 питань, щоб задати дівчині. Що вам подобається робити, що традиційно не вважається жіночим?

Хто ваш улюблений вигаданий персонаж, і чому? Ви б швидше знали кожну мову чи вміли розмовляти з тваринами? Де ви бачите себе в житті, виходячи на пенсію?

Ви б хотіли отримувати гикавку щоразу, коли смієтеся чи чхаєте щоразу, коли кашляєте?

Як вам подобається ваша кава? Які поєднання фіксації роблять ваш ідеальний бурріто?

Які три найкращі речі, які ти хочеш досягти, перш ніж померти? Яка найбільша брехня, яку вам сказав хтось? Чи хотіли б ви мати очі, які можуть захоплювати все на відео чи вуха, які можуть записувати всі звуки? Що є одним із речей, що повністю розслабляє вас, коли ви піддаєтеся стресу?

Яка реальна історія за вашим останнім постом в Instagram?

У якому віці ви почали насолоджуватися кавою? Як ви вважаєте, чоловіки старшого віку сексуальні?

Ви б хотіли стригти нігті занадто короткими щоразу, коли ви їх стрижете або ніколи не зможете одержати домашню тварину? Коли ви були дитиною, що здавалося найкращим у тому, щоб бути дорослим? Чи хотіли б ви отримати паперовий виріз між пальцями щоразу, коли ви перевертаєте сторінку або кусаєте язик кожного разу, коли їсте їжу? Скільки телефонів ви зламали чи втратили? Яка знаменитість - ваша найбільша модель для наслідування?

Яка ваша думка щодо чоловіків, які відмовляються від використання презервативів?

У вас є прізвисько? Як ти це отримав?

Коли ти востаннє так сміявся, ти плакав? Чи хотіли б ви бути найсильнішою людиною у світі чи найшвидшою людиною у світі?

Для чого ти занадто стара, але все ще любиш? Що ви насправді наголосили, виявилося, що це нічого не стосується? Чи є у вас погана чи смішна історія знайомств, якою ви хочете поділитися?

Яке улюблене свято, і чому? Яку книгу ви читали не один раз?

Як ви думаєте, як ви змінилися за останні кілька років? Як ви думаєте, що люди автоматично припускають про вас, коли вони дивляться на вас?

Яке ваше визначення емоційної близькості? Ви коли-небудь цілували дівчину? Чи є у вас улюблені цитати успішних людей?

Як би ви назвали свою біографію?

У якій ігровій або кіносвіті ви найбільше хотіли б жити? Який найприємніший акцент, щоб почути вашу мову, якою розмовляєте?

Якою була ваша перша поїздка за кордон?

Тобі сподобалося? Який фільм ви бачили більше семи разів?

Який тип людей вам не подобається?

Який ідеальний гамбургер?

Хто славиться своїм талантом, але насправді цього не повинен бути? Як ви вважаєте, лисий сексуальний? Що найсмішніше, що ти переконав когось у правді? З якими домашніми улюбленцями ви були підросли?

Назвіть будь-які 5 речей, яких ви ненавидите, і скажіть мені, чому. Ви б хотіли, щоб все ваше тіло синіло, коли ви нервували або рясно потіли, коли нервуєте?

Що для вас найкрасивіше слово? Яке найкраще рішення, яке ви коли-небудь приймали? Чи існує вік, коли ви думаєте, що бути дівою було б незручно? Яка найкраща порада, яку вам давала бабуся?

25 питань на перше побачення, щоб задати дівчині. Які твої найбільші слабкі сторони? Які якісь невиконані речі у вашому житті?

Хто найщасливіша людина, яку ви знаєте?

Як ви ставитесь до зміни клімату? Ви б все-таки хотіли хлопця, якби він був коротшим за вас?

Які речі ви хочете, щоб хлопець знав, перш ніж побачитись?

Про що можна говорити цілий день?

Чи є щось, про що ви мріяли робити давно? Що ви думаєте про подвійний текстовий текст? Що є одним із загальних поворотів? Яка найкраща страва ви коли-небудь їли? Який останній сон ви можете згадати?

Чи побачили б ви двох хлопців в один і той же день?

Яке ідеальне ім’я для дитини? Хто вам найближчий у вашій родині? Якби ви писали книгу, який би це був вид?

Як ви проводите типову суботню ніч? Яка улюблена пісня?

Яку роботу ви ніколи не робили?

Ви людина з котами чи собакою? Що змушує вас відчувати себе найбільш живим?

Якби ви завтра виграли в лотерею, що було б першим, що ви зробили б з грошима?

Хто був вашим першим розчаруванням?

Яка тривалість ваших найдовших романтичних стосунків? Що є одним із загальних відключень? 25 кокетливих запитань, щоб задати дівчині. Як ви вважаєте, можливо, ми зустрічалися в попередньому житті?

Чого ти хочеш у своєму майбутньому?

Скільки людей ти поцілував?

Що ви думаєте про шлюб? Який улюблений час доби займатися сексом?

Як пройшов твій день?

Чого ви хочете вийти з цих відносин? Чи вірите ви в кохання з першого погляду?

Яка ваша ідея ідеального романтичного побачення?

Яким ви хочете бути своїм майбутнім чоловіком? Як ви відчуваєте себе найбільш коханим? Ви коли-небудь обманювали когось?

Яка ваша найсміливіша фантазія?

Що вас приваблює до людей? Як би ти врятував світ? Як закінчилися ваші останні стосунки?

Ви б пішли на побачення зі мною?

Чого ви хочете досягти у своєму майбутньому? Вас коли-небудь обманювали? Ви вважаєте, що я привабливий?

Яка ніч на побачення уві сні?

Що ви думаєте про секстинг?

Де ви вважаєте гарні місця для пар романтичними?

Яка ідея романтичного відпочинку?

Які ваші почуття до відкритих стосунків?

25 питань, щоб задати дівчині, щоб познайомитися з нею. З якою знаменитістю ви б хотіли зустрітися і чому? Якби ви збиралися співати караоке, яку пісню ви вибрали б?

Ви б хотіли отримати довічну підписку на Netflix або необмежену подарункову карту Starbucks? Як ви думаєте, ви могли б бути з кимось глибоко релігійним?

Що найкраще в самоті?

Ви любите прокидатися рано чи затримуватися пізно? Чи були у вас якісь випадки смерті? Чи повинні наркотики бути законними? Які ваші причини бажання одружитися? Який у тебе був найкращий день народження?

Ви ніколи не підозрювали, що ви геї?

Як ви думаєте, як були побудовані піраміди?

Якби ви завагітніли сьогодні, що б ви робили?

Ви колись когось переслідували? Ваш улюблений запах? Читаючи газету, до якого розділу ви переходите негайно? Що найгірше і найкраще в жінці?

Чи побачили б ви того, хто не має у своєму будинку книжок?

Що ти любиш про себе?

Звідки ти знаєш, коли закоханий?

Чи хотіли б ви мати лише GPS із слабким сигналом або використовувати лише карти? Що ви думаєте про фемінізм? Чи хотіли б ви побачити сліпу людину? Чи є у вас залежність? Якби вам довелося перейменувати себе, яке ім’я ви вибрали б?

25 кумедних запитань, щоб задати дівчині. Який був найприємніший момент у вашому житті?

Що найдивніше, що ти їв у дитинстві?

Ви б краще поцілувати кобру чи поцілувати медузу?

У якому реаліті-серіалі ви б хотіли бути учасником?

Якби ви могли кинутись на одну людину, хто б це був?

Ви б краще їли макарони або піцу? Яка дивна звичка була у вас в дитинстві?

Яка найдивніша мрія, яку ти коли-небудь мав? Ви б швидше ніколи не змогли зробити гарне димчасте око або ніколи не змогли б зробити хороший контур? Який вік ти зараз відчуваєш і чому?

Яка найгірша комбінація їжі ви можете собі уявити? Ви б хотіли грати на фортепіано чи гітарі? Яке найгірше телевізійне шоу фільм ви коли-небудь переглядали?

Яке поєднання смаку є дивним, але вам це дуже подобається? Ви б краще почали палити чи пити?

Який ваш найприємніший момент у школі (поки що)?

Якби ти був привид, як би ти переслідував?

Що ви зробили неправильно протягом більшої частини свого життя і лише нещодавно з’ясували правильний спосіб зробити це?

Чи бажаєте ви зготувати або чистити після цього? Що б ти приніс на безлюдний острів, якби ти міг привезти лише три речі?

Ви б швидше набрали або втратили 5 кілограмів?

Яким був твій перший п’яний досвід? Чи бажаєте ви купити 10 речей, які вам не потрібні кожен раз, коли ви йдете в магазин, або завжди забудете 1 річ, яка вам потрібна, коли ви йдете в магазин?

Що було найгіршим, що ти коли-небудь скуштував? Що найкориснішого, що ти коли-небудь дізнався у школі? 25 брудних питань, щоб задати дівчині. Ви коли-небудь займалися сексом у забороненому місці? Що ви думаєте про іграшки в спальні? Який ваш найкращий сексуальний досвід? Яка найбрудніша думка, яку ти коли-небудь мав про цілковитого незнайомця?

Які думки у вас виникають, торкаючись себе?

Ви коли-небудь зав’язували або надягали наручники партнеру? Ви б сказали, що у вас є якісь таємні фетиши? Який ваш улюблений спосіб спокуситись?

У вас коли-небудь була сексуальна мрія?

Як виглядає ваша ідеальна підставка на одну ніч?

Якби ваше сексуальне життя можна було б описати в морозиві, яке б це морозиво? Що найдивніше, про що ти думав, торкаючись себе?

Що найкраще, що я можу зробити для тебе в ліжку? Який найбрудніший текст ви коли-небудь надсилали чи отримували? Яка улюблена річ у вашій справі?

Яка неслухняна фантазія у вас є про мене?

Як ви думаєте, якою була б оргія?

Якби ви могли розібратися з будь-яким вигаданим персонажем, хто б це був?

Що я роблю, що найбільше тебе збуджує? Яку сексуальну позицію ви б хотіли спробувати?

Що ти робиш, коли стаєш роговим на публіці? Яка улюблена техніка орального сексу?

Що ви думаєте про трійку?

Якби я зловив тебе, як мастурбуєш, ти б продовжував, просив допомоги чи зупинився і робив вигляд, що ти не був? Чи є щось, чого б ти не робив у ліжку? 25 глибоких питань, щоб задати дівчині. Якби у вас була сила читати чиїсь думки, чия б це була?

Що найважливішого, чого ви дізналися в житті?

Ви коли-небудь когось вбили? Ви вірите в Бога? Як ви вважаєте, чи є життя з життям? Як ви вважаєте, чи є різниця між сексом та любов’ю?

Чи доводилося вам колись втрачати когось із близьких? Як ви думаєте, як закінчиться світ?

Ви б хотіли отримувати 5000 доларів щотижня протягом усього життя, або ви та ваш найкращий друг отримуєте 1000 доларів на все життя?

Чи хотіли б ви бути щасливими чи багатими? Чи вважаєте ви, що небо і пекло існують?

Що колись ви дійсно вийшли зі своєї зони комфорту?

Якби ви могли жити в будь-який період історії, коли це було б і чому? Яким би був ваш будинок мрії?

Хто найкраща людина у світі? У яку епоху ви б вирішили жити, якби могли?

Чи є у вас невпевненість у житті?

За що ви найбільше вдячні? Чи бажаєте ви відкрити новий елемент періодичної таблиці або виграти золото на Олімпіаді? Як ви справляєтеся зі стресовими ситуаціями?

Ви б краще зіграли лиходія чи героя у фільмі?

Що завжди викликає посмішку на обличчя? Де ти бачиш себе через 5 років? Чи хотіли б ви мати вразливих сусідів чи галасливих сусідів?

Ви вірите у вищу силу? Бонус: 21 гра з питаннями, щоб задати дівчину. Гра «21 запитання гра» - одна відома гра для знайомства з новими людьми. Гра для початківців розмов допоможе вам поглибити стосунки з тим, ким ви хочете. Якщо ви зацікавлені, подивіться всю статтю: Що б ти зробив, якби дівчина попросила твій номер і вдарила тебе? Чому, на вашу думку, ми мріємо?

Яке улюблене місто?

Ви б краще пили чай або каву?

Що робить вас незахищеними? Ви вірите в прибульців? Якби ти був хлопчиком на день, що перше, що ти зробив би? Які ваші погляди на те, що відбувається після смерті? Ви б краще їли м’ясо чи рибу?

Яка ваша ідея ідеального медового місяця? Ви б не хотіли кататися на лижах чи плаванні?

Яка актриса зіграла б вас у фільмі про ваше життя?

Як виглядає на тебе любов? Як ти познайомився зі своїм кращим другом? Яку суперсилу ти найбільше хочеш мати? Якби вам довелося перейменовувати себе, яке ім’я ви вибрали б? Де б ви хотіли придбати будинок? Які телепередачі ви дивилися, коли ви були дитиною? Ви б хотіли жити без електрики чи без найкращого друга? Що ви думаєте про те, щоб мати дітей?

Як правильно спілкуватися з дівчиною. Якщо ти читаєш цю статтю, можливо, ти бував у скрутних ситуаціях, коли не знаєш, як почати спілкування з дівчиною. Та що там говорити, будь-хто стикався з проблемами при спілкуванні. Починають мучити безглузді паузи в розмові, не знаєш, про що говорити, як перевести тему розмови, про що можна питати, а про що не варто. Ти й без мене знаєш: дівчата люблять вухами. Тому ти повинен чітко усвідомити: про що говорити з дівчиною і як цю розмову зробити ефективною. Правильні дотику дають сексуальний інтерес (поширена помилка - хлопець з дівчиною просто спілкуються на побаченні і навіть якщо все йде добре, його з великою часткою ймовірності записують у друзі), але дотики - не тема цієї статті. Говорити так само важливо, як і доторкатись. Це дає особистісний інтерес. Якщо тільки чіпати ти будеш виглядати або маніяком, або невдалим «мачо». Наш багаторічний досвід доводить, що говорити можна практично про все. Дівчата сприймають будь-яку інформацію. Важливо не те, що ти говориш, важливо як. Якщо сама подача буде не на висоті, то будь-яка, навіть сама цікава, інформація не викличе ніяких емоцій. Врахуй, що зачіпати релігію, політику, роботу або навчання (виключенням будуть курйозні випадки з студентського життя) на початку знайомства точно не варто: настрій панночці зіпсуєш, та й теми це не для першого побачення. Суто чоловічу тематику піднімати теж поки не варто. Не говори з нею про пиво, футбол, війни та інше, що в більшості своїй цікавить тільки чоловіків. Дай можливість дівчині відчути себе почутою і зрозумілою. Дай їй відчуття того, що ви перебуваєте на одній хвилі. Поговори з милою особою ​​про літній відпочинок, інтереси (які раптово можуть і збігтися), езотерику (багато дівчат захоплюються містикою), не забудь розповісти про свої плани на майбутнє, мрії. Будь-яка дівчина відчує непідробний інтерес до твоєї персони після такої розмови. Їдемо далі: які питання можна ставити дівчатам?

Тут все просто. Раз наше завдання - розкрити дівчину, то і питання повинні бути відповідними. Намагайся задавати питання дівчатам так, щоб вони не мали можливості відповідати коротко «так» чи «ні». ЗАПАМ'ЯТАЙ! Коли чоловік не знає про що говорити - він ставить запитання. Не перетворюйте побачення в анкетування. Питай думку дівчини і слухай, що вона відповідає. Дуже непогано посперечатися з дівчиною, тільки пам'ятай: твоя ціль не переспорити або довести, що ти правий, а підтримати цікаву розмову. Розповідаючи історії - ти створюєш враження про себе, тому вони повинні бути. А ось брехати або ж розповідати правду - справа суто особиста. Розповідай історії, в яких ти: Користуєшся популярністю у жінок До тебе прислухаються інші чоловіки Тебе цінують Ти точно знаєш, чого хочеш, і не боїшся труднощів. Попросту кажучи, історії твої повинні представляти тебе в позитивному світлі, але ненав'язливо. Коли ти хвалишся відкрито - це понти, коли говориш про це побіжно - це піар. Все піднось з гідністю: ти такий класний, апріорі,і повідомляти це оточуючим зайвий раз не має потреби. Спілкування з дівчиною - це не предмет бесіди, в якій викладаються факти без ліричних відступів. Розбав свою промову образами, дозволь дівчині зануритися в те, що ти їй говориш. Дівчина повинна не просто слухати, а й уявляти. Деталізує картинку в її голові. Більше нюансів - і ти вже говориш цікавіше. Наприклад, обговоріть з нею, як було б здорово, якби ви зараз опинилися разом на березі океану в кафе з бамбуковими стінами. Два коктейлі зі свіжого манго з льодом рятували б вас від спеки, ви ховалися б від сонця під пляжними парасолями і чекали заходу сонця. Говорити на одну і ту ж саму тему нескінченно неможливо, настає такий момент, коли тема набридне. Для переходу на іншу тему використовуй словосполучення «До речі». Це універсальна зв'язка-перехід, використовуй її. Просто говориш «До речі» і переходиш на будь-яку тему. З досвідом вийде робити перехід зовсім плавним і непомітним. Таким чином, ти зможеш придумувати будь-які теми для спілкування з дівчиною. Не перетворюйте ваше побачення в допит. Спробуй задати 5-10 питань підряд своєму другові - швидше за все тебе перервуть раніше, мовляв, ти чого хочеш. Так чому це має бути цікаво дівчині, яка тебе поки зовсім не знає. Перш ніж щось взяти, потрібно, щось дати. От якщо питання почала задавати дівчина, це відмінно - вона проявляє інтерес до тебе. Пошук рапорту (пошук спільних тем для спілкування з дівчиною). Якщо ти нервово почнеш підшукувати тему для розмови, яка б сподобалася дівчині, ти викличеш тільки жалість. Вигляд у тебе при цьому буде розгублений. Хіба така твоя мета? Дівчина повинна грати за твоїми правилами. Говори про те, що цікаво тобі (але не забувай про правила). Дівчина сама підкаже тобі тему, яка її зацікавить. Стандартний приклад звичайного побачення - сіли, почали шукати спільні теми для розмови. Тепер це не про тебе. Ми сподіваємося. Затягнутість спілкування.Типова ситуація: спілкування йде добре - сидимо до упору, поки не стане нудно або НЕ набриднуть одне одному. Створюй дефіцит себе. Закінчувати побачення слід на піку, в такому випадку час до вашої наступної зустрічі працює на тебе, вона буде про тебе думати. Новачкам зазвичай складно закінчити побачення на піку, продовжувати його слід тільки у випадку,якщо ви потім збираєтеся переміститися кудись ще. Ми знаємо, як це зробити і на першому побаченні, але зараз не про це. Для початку краще обмежити ваше спілкування 1-1.5 години. Віртуальне спілкування. Дівчина звикне говорити з тобою в соціальній мережі, в асьці або в чаті, якщо ти весь час будеш з нею спілкуватися саме там. Кокетувати вона теж зможе в мережі, а от в реалі може віддалятися від тебе. Тобі це вже точно не потрібно. Якщо дівчина шле тобі sms, відповідай на нього, але після другої sms не полінуйтеся набрати номер і поговорити з нею по телефону. Голос - це важливо. Ось коротко і все. Не здійснюючи помилок, які тут описані, і слідуючи простим правилам, ти вже зможеш якісно підняти свій навик спілкування. Однак саме по собі прочитання статті результату не дасть. Потрібно почати робити щось прямо зараз. Ось тобі невелике завдання: пам'ятаєш, що я тобі говорив про історії? Зроби собі заготовки, як мінімум історій п'ять чи шість. Історії підбирай різні,щоб вони могли виручити тебе в будь-якій ситуації. Маючи трохи заготовок, навчитися імпровізувати легше. Накидай собі план цих історій. Можеш записати їх назви, а в голові вже тримати докладний план. І найголовніше: Використовуй їх!

Мінімум 2 рази на день включай різні історії в своє спілкування. Ну і наостанок, фішка «Альтернативна історія». Це класна гра, яка дає дуже яскраві емоції дівчині при правильному використанні. Запропонуй дівчині альтернативний вибір завтрашнього дня. Наприклад, поговори з нею на тему: щоб вона робила, якби прокинулася завтра королевою Непалу? Або можна поговорити про те, що б ви робили, якби завтра прокинулися в тілах один одного, як у фільмі «Кохання-зітхання». Пофантазуйте, посмійтеся над можливими ситуаціями. Не повинно створюватися відчуття, що ти завів цю тему тільки для того, щоб поговорити про ваші статеві відмінності, переодягання в жіноче і т.д. Дай можливість її фантазії розвернутися, нехай дівчина посміється. Сперечайся, розвивай тему. Де ? Найкращі місця для знайомства. За статистикою, приблизно 40 відсотків людей на планеті мріють знайти свою другу половинку. Але де? Ми склали рейтинг найпопулярніших місць для знайомств. Інтернет. На перший погляд, віртуальне знайомство може здатися вельми сумнівним підприємством. Насправді це не так, тому що на відміну від реального знайомства воно дає відчуття свободи. Різноманітні чати, форуми, а також соціальні мережі – « неоране » поле потенційних женихів. Курорти, пансіонати та інші оздоровчі заклади займають другу позицію в рейтингу. Курс процедур розписаний мінімум на 21 день, і багато заводять тут романи просто від нудьги. Почесна «бронза » дістається місцям активного відпочинку. Дискотеки, ресторани, кафе, нічні клуби, боулінги, катки, казино, парки та міські площі під час різних святкувань. Саме там проводять більшу частину свого дозвілля платоспроможні громадяни. Затишні домашні вечірки, дні народження, ювілеї, що влаштовуються родичами і друзями – знайомитися тут легко і приємно, сама обстановка сприяє. ВУЗи, курси (іноземних мов, астрологів, підвищення кваліфікації тощо), а також тренінги та семінари об’єднують людей спільністю інтересів і прагнень теж входять до списку місць де . Робота. Особливо, це стосується великих підприємств, де чи не кожен день можна зустріти незнайоме обличчя. Сюди ж можна віднести ділові зустрічі, наради та фуршети. « Доля прийде – і на печі знайде », – говорить одна народна мудрість. Інша каже, що « Голод – не тітка, пиріг не піднесе ». І дійсно, рідко хто може собі дозволити присвятити своє життя безтурботному і ситому неробства. Все-таки доводиться кудись їздити, отже Ви знаєте де і самі. Отже, транспорт займає сьому позицію в рейтингу місць для знайомств. Автобус, тролейбус, метро, приміська електричка, поїзд, літак. Уявіть, що ви знаходитесь поруч з симпатичною людиною, перекинулися парою фраз і явно сподобалися один одному. Так чому б не познайомитися ближче?

Може, це і є ваша Доля? Як познайомитися з дівчиною. ТОП 100 фраз що сказати дівчині. Вам пропонується отримати задоволення від прочитання, усміхнулася і з десятків цікавих фраз вибрати ті, які напевно сподобалися б Вам, якби цілком приємний чоловік звернувся до Вас з однією або декількома подібними фразами, які відповідають на запитання, як познайомитися з дівчиною. Читайте та вибирайте ті фрази, які особисто Вам здаються вдалими та цікавими. І ми з Вами складемо наш власний рейтинг найбільш вдалих варіантів для початку знайомства і розмови. Ну, і задоволення від прочитання отримаємо!

ВИБИРАЙТЕ ті, які сподобалися!! Отже, почали!! :-)) А що Ви будете робити сьогодні ввечері, після того як ми з Вами познайомимося і приємно проведемо час?!

Ви на всіх так дивитеся або тільки на тих, хто сподобався?

Дівчина, а ви тут на відпочинку?! І я теж. А на барабанах ви граєте?! І я не граю. Дивіться скільки у нас з вами спільного! Вам чоловік потрібен? (“Ні!” – “О, тоді мені саме до вас!”) Стійте!

Це важливо!

Хороший коханець потрібен?

Що Ви на мене дивіться так, як ніби у Вас батьки на дачу поїхали? Як ти думаєш, хто кому більше подобається: я тобі чи ти мені? Стійте! Ми так задивилися один на одного, що забули познайомитися. Давайте зараз це зробимо Багатьох вже сьогодні відшила? Я поки тільки трьох. Ну й нахабні ж дівчата пішли. Можна, я на Вас подивлюся?. Здрастуйте, дівчино! Чим більше дивлюся на вас, тим очевидніше стає, що нам треба познайомитися, бо спілкуватися нам буде явно цікаво. Так як же вас звати, дівчина з красивим волоссям і ніжною посмішкою?! Поговоримо, або продовжуватимемо тільки посміхатися один одному?!

Ви так гарно усміхнулися, що я забув куди йшов. Та й неважливо це тепер. Поруч з вами все одно краще. Дівчино, Ви вірите в кохання з двадцять восьмого погляду? Я на вас вже так довго дивлюся, що, здається, закохуюся … Та навіть не здається, точно, закохуюся. Як ви дізналися, що я тут? Дуже було цікаво, хто з нас ширше усміхнеться. Давай мінятися, ти мені півкіло свого смутку, а я тобі 300-400 грам своєї радості?

Дівчина, а ви знайомитеся з молодими і симпатичними людьми? Дівчина, знаєте, що я зараз бачив? Я бачив, як один молодий чоловік тільки що познайомився з дівчиною. І буквально після п’яти хвилин розмови вони спілкувалися так, немов знають один одного 100 років. До речі, знаєте, як молодий чоловік почав розмову. Він сказав: “Знаєте, що я зараз бачив?.” Дівчина, вибачте, Вас осколки не зачепило?. Просто Ви, проходячи, розбили мені серце. Я подумав, раптом я Вас зачепив? Підходиш, мило посміхаєшся і говориш: “Привіт! Слухай, ми з друзями дослідження проводимо на тему” Яка фраза найбільше підходить для знайомства з такою ефектною дівчиною, як ти … То яка? “Після того як вона пропонує свою фразу, наприклад:” Хау ду ю ду “, кажеш:” Відмінно! Ну тоді хау ду ю ду. Я вже тут. Так що у тебе залишилося тільки два бажання. Я в цьому районі вперше. Можете показати, де Ви живете?

Пам’ятаєш мене? Ми з тобою зустрічалися в твоїх снах. Правда, тоді я був в шоломі і на білому коні. О, Боже!

Я думав, що я гей, поки не побачив вас!

Можна мені з Вами пройтися?

А то до мене всякі дівчиська пристають, знайомитися намагаються …. І яке ж це, – відчувати себе найпрекраснішою дівчиною в цьому місті?

Знаєте, я дивлюся на Вас і думаю, як мої майбутні діти будуть питати: “Папа! Папа!

Як ти познайомився з мамою?

“І я буду згадувати це прекрасну хвилину, коли я побачив Вас. Доброго дня!

Я давно хотів зробити перепис населення, і вирішив почати з Вас. Якщо ви думаєте, що я збираюся з Вами познайомитися, то Ви помиляєтеся – я ще і на побачення хочу Вас запросити! Дівчина, поміняйте мені, будь ласка, мій вільний час на Ваші ім’я та телефончик?

Ви не помилилися – я йду прямо до Вас. Привіт! Дівчина, ви хотіли б провести вечір на самоті або займаючись рутинними справами з давно знайомими людьми або ж вам буде більше в радість і набагато приємніше з задоволенням провести вечір з милим, цікавим чоловіком, який в захваті від вас?!

Останній варіант привабливіше, правда?! Значить, треба спробувати, логічно?! Ви що, думаєте, що можете дивитися на мене як на сексуальний об’єкт, і Вам це зійде з рук? Ні вже, тепер доведеться знайомитися! Ах, ви не дивилися на мене, як на сексуальний об’єкт?! Ну, це, напевно, тільки тому, що ми ще не знайомі, так що, як бачите, все одно нам варто познайомитися!

Ви привабливі! Я біса привабливий. Чого час втрачати?!

Давайте знайомитися! У мене до вас пропозиція інтимного характеру. Я вчуся знайомитися з дівчатами, жіноча думка потрібно. Допоможіть, а?! Ой, здорово. Посміхніться так ще раз Завжди дивувало чому супер-клей не клеїться до супер-тюбику. І зараз теж дивує чому ще супер-дівчина не клеїться до супер-хлопцеві … Вітаю, залік зі стрільби оченятами здала. Як ти думаєш, хто кому більше подобається. Я тобі чи ти мені? Дівчина, а ви куди пішли? З вами там ніхто знайомитися не буде. Сьогодні всі класні хлопці тут стоять Як щодо легкого флірту? Вибачте, у мене був не простий день, якісь не найприємніші і розчарування …. І раптом такий подарунок долі – ваше обличчя. Чи можна продовжити цю мить насолоди?

Дівчина, знаєте, але якби я був настільки ж привабливий, як ви, я б обов’язково доставив собі задоволення познайомитися з таким приємним молодим чоловіком, як я! Ти зможеш собі пробачити … якщо я не познайомлюся з тобою?

Якого кольору ваші очі?

Вони такі красиві. Я пишу книгу про те, як знайомитися з дівчатами, і хотів би поставити вам кілька запитань. Ви мене переслідуєте? Ні?! Як шкода … Ви зараз знаходитесь в романтичних стосунках з ким-небудь?!

А хотіли б?! Ви зараз знаходитесь в романтичних стосунках з ким-небудь?! Так?!

Але, можливо, цілком готові завести нові стосунки?! Або хоча б дружні?! У такої красивої дівчини повинен бути красивий номер телефону! Дівчина!

Стріляючи очками, не кидайте поранених! Не знаю, хто Ви така і як Вас звати, але я хочу побачити Вас ще раз, тому давайте ж познайомимося!

Дівчина, а вгадайте, як вас звуть?

У Вас до цього молоді люди біля ніг не плазували? Дівчина, ви напевно знаєте. Я купив макарони, а що з ними робити – не дуже уявляю (якщо роз’яснення послідувало, дійте далі: “А можна, я завжди буду з вами консультуватися?”) Дівчина, ви не підкажете, як мені пройти до вашого серця? Вам подобається, куди їде цей вагон метро?

Не знаєте, де тут можна знайти вогнегасник?

У мене голова димить від думок про Вас, від споглядання Вашої краси. Ви знаєте, жахливо приємно побачити хоч одну дівчину, яка йде повільно. У наш час все так біжать … Я от, теж нікуди не поспішаю. Давайте, погуляємо разом? Ви що, за мною стежите?!

Я вас бачив вже пару сотень разів, що ви від мене хочете? Ви мені вже півроку снитеся ночами, а я не знаю, як вас називати уві сні!

Може, ви, нарешті, скажете мені своє ім’я? На цьому пляжі ви лежите, напевно, гарніше всіх. Можна прилягти поруч?! Голоси зверху сказали мені, щоб я підійшов і поговорив з Вами. Дівчина, уявіть, якщо ми зараз не познайомимося, пройдемо повз один одного, то Ви не дізнаєтеся, що мене звуть Руслан, а я не дізнаюся, як звуть Вас. Ви втратите мене, такого доброго, веселого, красивого, а я втрачу неповторно-божественну Вас. І ми не зможемо провести хвилини, години разом, а дні, проведені разом, здаватимуться для нас лише секундами. Це ж неправильно!

Очевидно, що для нас обох будемо краще, якщо ми приймемо єдино вірне рішення, – познайомимося, поговоримо, любимо один одному і будемо іноді приємно проводити вільний час разом? Так адже краще, правда?! Як Вас звати?! Тут дійсно так спекотно. Та ще й ви така гаряча … Доброго дня!

Завтра?. Як що? Завтра зустрічаємося тут же в 8 вечора?. Не хочете? ОК, значить завтра у вісім у іншому місці?. Не так? Значить, все ж тут?. Ось і домовилися!

І про всяк випадок телефон ваш скажіть. Доброго дня!

Я заблукав в житті і шукаю красиву, розумну, добру, як Ви, дівчину, яка виведе мене з цього нудного, тьмяного світу самоти. Можу я з Вами пофліртувати?

Погодьтеся, деякі речі дуже просто уявити один з одним. Молоко і шоколад, інь і янь, чорне і біле, день і ніч, ти і я. Дозвольте собі задоволення мило поговорити з молодою людиною, якій Ви дуже симпатичні, поки я Вас проводжаю до того місця, куди Вам необхідно. Підходьте до дівчини на зупинці і питаєте, чи ходить тут 114 автобус. Потім з посмішкою цікавитеся, звідки вона знає?

Вона скаже, що тут живе. Кажете, що вам ще безліч речей треба дізнатися про цей район і тому ви будете раді, якщо зможете і надалі з нею консультуватися У мене до Вас незвичайне питання – що потрібно сказати дівчині, аби отримати ляпас?. У тебе є хлопець? А потрібен хлопець трохи краще? Відповідай спочатку на друге питання. Пригости мене пиріжками, щоб залишитися в живих!» Поки ошелешена дівчина думає, що відповісти, ви пропонуєте їй зайти в найближче кафе поїсти пиріжки з чаєм. Не всім під силу діяти таким незвичайним чином і не всі дівчата клюють на таку вудку, але дуже багатьом подобатися такий нестандартний підхід. якщо не знаєте про що говорити, подивися навколо. Використовуй такі теми: оточення, зовнішність дівчини, місце, де ви знаходитесь. Зачепити за якусь деталь і почніть з неї розмову. Головне, встановити контакт, якщо дівчина готова до спілкування, то розмова не складно буде продовжити. Використовуй несподівані фрази для початку знайомства, як описано вище. Ти можеш викласти свою анкету на сайті знайомств — позначити свої достоїнства і ті якості, які ти шукаєш в жінці. Не забудь причепити якісну фотографію. По мережі складно зрозуміти людину, тому краще знайомитися особисто. Як познайомитися з дівчиною в соцмережах. Що написати? У сучасному світі багато пар знаходять один одного і будують відносини дистанційно. Як добре, що ми всі живемо у вік сучасних технологій, які дозволяють це робити через соціальні мережі, різні форуми, чати і сайту знайомств. Але іноді буває, що дівчина дуже сильно сподобалася, і ти хочеш написати такий лист, щоб вона відповіла взаємністю… Тоді прочитай кілька порад, як познайомитися з дівчиною в соціальних мережах і що слід, а що не слід їй писати. Таке неоднозначне «Привіт». Дуже багато людей починають своє лист саме зі слова «Привіт». А далі хлопці роблять дуже велику помилку, бо чекають, коли дівчина відповість тим же словом. І що далі написати?

Як продовжити розмову, запитаєш ти?

Скажу чесно, ти вже зробив велику помилку. А знаєш чому? Та тому що красивим дівчатам в день може слово «Привіт» написати кілька хлопців, і вони вже не відповідають на всі повідомлення. От і все. Якщо ти будеш такою ж неоригінальний, то відповіді, скоріше всього, не отримаєш. Як познайомитися з дівчиною в соцмережах. Що ж робити?

Заинтригуй її. Наприклад, напиши «Привіт. Ми не знайомі. Але мені дуже сподобалося твоє фото. Знаєш, ти мені нагадуєш актрису (природно, назви якусь красиву і відому голлівудську актрису). У тебе схожі красиві риси обличчя». І все. Таке перше повідомлення просто зачарує дівчину. Далі вона 100% запитає, а які саме риси обличчя так схожі у неї, і у актриси. Ти може відповісти, очі, губи і т Головне, щоб не було такої відповіді, як груди або сідниці, тому що дівчина, швидше за все, подумає, що ти ловелас. У запропонованому нами повідомленні є дуже важливе, що люблять і цінують всі дівчата - ти порівнюєш її з відомою актрисою, а це практично теж саме, щоб ти порівняв її з грецькою богинею. Але богиня - це вже щось стандартний, а ось актриса - це більш сучасний і вишуканий комплімент. Розпитуй її про неї. Дівчата, як відомо, дуже люблять поговорити і розповідати про себе. Якщо вірити офіційним даним, то дівчата кажуть в три рази більше, ніж хлопці. Ось чому їм подобається, коли їх слухають. Тому, завжди питай: «А чим ти займаєшся?», «Де працюєш?», «Що тобі подобається в людях?», «Що любиш слухати?», а от фрази «Куди любиш ходити відпочивати?» чи «Які хлопці тобі подобаються?» залиш для наступного етапу. Листування, де ти розпитуєш про дівчину, краще допоможе тобі дізнатися її, її смаки та уподобання. Вона у відповідь буде час від часу запитувати у відповідь, але їй буде дуже приємно, що нею зацікавилися, як особистістю. Так, її довіру потрібно заслужити саме такий листуванням, яка від тебе вимагає часу і зусиль. Але якщо дівчина дуже красива, то вона того варта. Як познайомитися з дівчиною в соцмережах фото. «Які хлопці тобі подобаються?» Якщо ви вже тривалий час (може, і один день) переписуєтесь з дівчиною, можеш напряму задати їй питання: «Які хлопці тобі подобаються?». Як правило, дівчина, після всієї інформації, яку тобі розповіла про себе, напише практично твій портрет. В цьому ти будеш повинен їй допомогти однією справою - починай спілкування з дівчиною зі своєю справжньою фотографією. Тому що, якщо на фотці Сталлоне, то дівчина може не вгадати з твоїм ростом, вагою або кольором волосся, і тобі буде неприємно. А в іншому випадку, коли на фотці саме ти, справжній, вона буде мати більшу підказку, які їй подобаються хлопці - вона 100% словами намалює твій портрет. А далі справа за тобою. Запитай, чи вона хоче сходити куди-небудь і попроси її телефон. І справа в кишені. З наступним повідомленням тобі приходить її номер телефону. Дзвони і запрошуй на зустріч в її улюблене кафе. Удачі!


познайомитись з дівчиною

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

девушка хочет познакомиться для интимных встреч

секс в ставрополе и номера девушек

контакти знайомства