питання для дівчат інтимні

Питання хлопцеві про секс, які цікавлять дівчат?

Вітаю, наших читачів! Яку користь отримають дівчата, прочитавши ці питання хлопцеві про секс?

1. Відповіді на них дадуть їм уявлення про сексуальні переваги хлопців. 2. Допоможуть дівчатам по-справжньому дізнатися думки, почуття, бажання коханої людини. 3. Дівчата дізнаються, як отримувати або дарувати багато радості, задоволення і щастя в майбутнього подружнього життя. 4. Відповіді виявлять, що дратує чоловіків в питаннях сексу. У цій статті ви не знайдете відверто вульгарних питань про сексуальні збочення. Також я принципово уникав озвучувати питання, на які хлопець навряд чи захоче відповідати. Хоча питання хлопцеві на інтимну тему, для дівчини, можливо - одні з найважчих питань у спілкуванні, але вони не виходять за рамки світської бесіди. Це новий рівень спілкування, який існує серед близьких людей. Ці питання були спеціально розроблені, щоб побудувати довіру, відкритість, почуття глибокої близькості. Питання хлопцеві про секс, які зміцнюють атмосферу довіри. Має право дружина відмовити чоловікові в тому вигляді статевої близькості, який противний її совісті, виховання? Це може бути причиною розриву відносин, розлучення?

Чому чоловіки наполягають на вигляді сексу, який огидний жінці? Що порадиш одному, запитувачу у тебе, варто йому купувати сексуальну іграшку чи ні, щоб урізноманітнити інтимне життя з дружиною?

Чому чоловіки вважають оральний секс як форму спілкування? Наскільки відверті твої сексуальні фантазії? Статеві стосунки є обов`язковим доказом любові до хлопця? Чи варто хлопцеві наполягати на інтимні стосунки з дівчиною, вимагаючи від неї доказів любові?

Жінка завжди повинна приймати душ перед статевим зв`язком?

Твоє ставлення до жінки, так не надходить? Чи повинна дівчина говорити з хлопцем на інтимні теми, задавати йому питання про секс? Якщо дівчина відмовляє хлопцеві в статевої близькості до шлюбу, які її шанси на продовження відносин? Варто подружжю між собою укладати домовленості про сексуальні стосунки, наприклад, частота, види сексу, позиції? Що значить, в інтимних відносинах думати про дружину?

Ставлення дружини до сексу може впливати на почуття чоловіка до неї? Чому вважається, що інтимні стосунки з молодою особою краще ніж з жінкою середніх років, якщо не брати до уваги лише темперамент?

Подружжя має право маніпулювати один одним використовуючи статеві стосунки? Секс або його відсутність впливає на здоров`я?

Щоб бути щасливим для цього достатньо лише хорошого сексу?

Чи повинні подружжя користуватися контрацептивами? Як часто подружжю потрібно займатися сексом?

Чи впливає фігура жінки на сексуальне бажання чоловіка? Інтимні питання хлопцю, які обов`язково потрібно запитати. Чому з часом в інтимних відносинах подружніх пар зникає пристрасть? Інтим коли краще - вранці, вдень або ввечері?

Твоє ставлення до того, що чоловік і жінка використовують сексуальні рольові ігри в шлюбі?

Чи є фрази, які чоловіки хочуть чути під час сексу? Чи повинна подружня пара не вдома дозволяти собі спонтанний секс? Ти любиш розглядати себе голого в дзеркалі? Що збуджує чоловіків в жінках?

Чи обов`язково подружжю робити збуджуючі інтимні ласки, поцілунки, обійми перед статевою близькістю? Як ти дивишся щоб подружжя питання сексу між ними виносили на обговорення громадськості? Тоді чому багато чоловіків люблять розповідати про свої стосунки з дружиною своїм колегам по роботі?

Має право чоловіка через це піти від чоловіка?

Для тебе має значення розмір грудей майбутньої дружини? Твоя порада одного молодятам, яке найромантичніше місце в будинку для інтимних відносин? Яке самий невідповідний місце для занять сексом? Чи повинні подружжя експериментувати з сексуальними позами? Якщо у дружини пропаде бажання, тому вона часто буде відмовлятися від інтимної близькості це може вплинути на твоє ставлення до неї?

Варто пристосовуватися один до одного в статевих відносинах? Твій погляд на аборт?

Існують причини його виправдовують або ти категорично проти нього?

Твоє ставлення до жінки, яка годує штучно свою дитину, щоб зберегти красиву груди для коханої людини? Твоє ставлення до зґвалтування? Ти зможеш продовжувати жити з дружиною, яку згвалтували? Сексуальне домагання поширене серед чоловіків, воно існує і серед жінок. Як вчиниш, зіткнувшись з ним?

Що значить сексуальна залежність?

Всі чоловіки цим страждають?

Наявність обручки зупинить тебе від флірту?

Що потрібно робити дівчині дружині, щоб її не кинув чоловік? висновок. У цікавості немає меж, коли справа стосується сексу. Що хлопці дійсно думають про секс? Як часто дівчата, задають таке запитання самі собі? Відповіді хлопців на інтимні питання можуть здивувати дівчат. Секс є важливим аспектом більшості шлюбів, відіграючи важливу роль в житті. Це впливає, як люди одягаються, надходять і взаємодіють з іншими навколо них. На жаль, було помічено, що сьогодні не рідкість зустріти чоловіка та жінку, які дрейфують у обмеженому розумінні інтимних питань або переваг один одного. Тому будьте сміливі, ставлячи питання хлопцеві про секс, цікавлячись його думкою про наведені в списку питаннях. Це допоможе дівчатам уникнути в майбутньому шлюбі непорозумінь і проблем. Які питання задати дівчині, щоб постаратися краще її пізнати?

Вітаємо наших читачів! Сьогодні обговоримо, які питання задати дівчині, щоб при знайомстві дізнатися її ближче? Питання, які дівчатам можна задавати повинні бути оригінальні, смішні, про життя, любов і відносини також цікаві. Більш того, дівчині подобаються не тільки прикольні, веселі, а й розумні питання, тоді хлопцеві вийде зацікавити її. Відео: Як перевірити документи перед покупкою автомобіля. Тому ми багато думали, досліджували і склали список таких питань, які допомагають хлопцеві не тільки познайомитися з сподобалася йому дівчиною, але і зрозуміти, що вона з себе представляє. Тому йому залишається тільки ознайомитися з цим списком питань, задати їх і уважно слухати відповіді дівчат, роблячи для себе певні висновки. Цікаві питання дівчатам. Твоя думка, як чоловіки ставляться до жіночих примх і невдоволення? Чи варто до них вдаватися, щоб змусити хлопця поступитися дівчині?

Тобі подобаються палять чоловіки? Як ставишся до курящих жінок? На твій погляд, для чоловіка жінка, яка курить виглядає привабливою чи ні? Навіщо дівчата намагаються одягтися красиво, елегантно і при цьому курять? при виборі чоловіка на що, перш за все, повинна покладатися жінка: серце, розум або почуття?

Твоє ставлення до чоловіка, що не терпить заперечення або незгоду жінки з його думкою?

Тебе турбує думка хлопців або дівчат про твоєму волоссі, фігурі, одязі, стилі або манерах? Питання до дівчини про її віці вважаєш непристойним, поганим тоном або нормальним питанням?

На твій погляд, що тебе відрізняє від інших жінок, яка твоя найкраща особливість?

Як дівчина розуміє, що потрібна хлопцю чоловіку, і як йому це правильно показати? Погодишся з такою думкою (переважно чоловічим), що все жінки, які палять - повії? Припустимо, твій хлопець пропонує тобі сигарету, закурити, щоб догодити йому? чому часто дівчина вважає за краще поганого хлопця хорошому?

Можеш назвати найкращий вік для заміжжя?

Яких хлопців найчастіше уникають дівчата?

Для жінки має значення велика різниця у віці c чоловіком?

Яке краще співвідношення віку?

Який одяг, зачіска, яку носять чоловіки, тобі подобається найбільше, яку терпіти не можеш?

себе вважаєш ревнивою жінкою? На який крок готова з ревнощів? Чого дівчата бояться при знайомстві з хлопцем або на першому побаченні?

Про що хлопцеві найкраще розмовляти з незнайомою дівчиною, щоб познайомитися і сподобатися їй? Чого на перших порах не можна питати у дівчат, бажаючи розвинути відносини з ними? Які жіночі якості для жінки вважаються найважливішими?

З цього списку, які тобі притаманні?

Який найстрашніший, огидний фільм ти дивилася? Було моторошно, страшно, тоді чому дивилася?

Згоди не спати кілька діб, тільки щоб доглядати за хворим, незнайомою людиною? Через що могла б розлучитися зі своїм бойфрендом? Які риси характеру у чоловіків тобі не подобаються?

Змогла б з ними змиритися, якщо вони будуть у твого хлопця? Чи варто дівчині утримувати хлопця, якщо він хоче піти? Ніколи не пробувала бейсджампінг, банджі-джампінг (тарзанка) або інші екстремальні види спорту? Смішні питання дівчатам. Чи можна повірити хронічного брехунові який зізнався, що він бреше?

Здається я, втратив свій номер, можна мені отримати твій? Яка твоя думка: співробітникам чайних компаній дозволяють брати перерву на каву тайм? Хамелеон в кімнаті сміху, якого буде кольору?

Чому про людину з міцним, глибоким сном кажуть «спав, як дитина», якщо діти прокидаються кожні дві години? Яка різниця між нормальним і фантастичним кетчупом? Якщо сміх є найкращими ліками, тоді чому говорять «помер від сміху», дивлячись цю комедію? Лисому чоловікові, який працює шеф кухарем ресторану потрібно надягати кухарський ковпак?

Якщо є швидкість звуку і світла, чому тоді немає швидкості запаху?

Чи доречно сказати «хороші похорон» на похоронах? Чому люди сильніше тиснуть на пульт дистанційного керування, знаючи, що батарейки сіли?

Якщо весь світ - це театр, тоді де сидять глядачі? Можна свої «Козюльки» витирати в гостях під диваном поки не бачить господар?

Одне бажання твоє виповнилося я вже тут, які залишилися два твоїх бажання? Риба страждає від спраги на сковороді? Романтичні питання дівчатам. Оригінальні питання дівчині. Можеш підробити чийсь акцент, голос? Припустимо, у тебе на один день з`явилася така можливість, чий би голос підробила і заради чого?

Хлопець, що зустрічається з дівчиною, має право вимагати у неї звітувати, що вона носить у своїй сумочці, які контакти в телефоні, смски? Має він право без її відома перевіряти їх?

Показала б вміст свого хлопця? Який вид відпочинку тобі більше підійде: 1) лежати на дивані і дивитися телевізор-2) чатитись в соцсетях- 3) цілий день спати- 4) зайнятися улюбленим хобі, кулінаріей- 5) провести час на природі або подорожувати з діточками? Припустимо, тебе попросили написати про своє життя книгу, як би її назвала і якого жанру вона буде? Якщо тобі запропонують роботу з більшим заробітком, але за однієї умови: цілий рік працюєш під замком, далеко від будинку, абсолютно ні з ким не розмовляючи - погодишся на таку роботу?

Уяви, у тебе є єдина можливість вплинути на будь-якого чоловіка, щоб він дав перед тобою заміжжя, на кого хотілося б вплинути?

Для жінки важливіше подарунки, компліменти або знання того, що про неї думають люди, що дарують подарунки?

Змогла б зробити «підлість» своєї суперниці в боротьбі за увагу чоловіка?

Звернулася б до «бабок», щоб зробити приворот, псування на суперницю або чоловіка?

Як би описала мене свою сім`ю?

Твоє ставлення до думки «якщо б`є, значить, любить»?

Простіше хлопця, якщо він тебе вдарить? Питання для дівчат про життя. Що найголовніше в житті тобі хочеться встигнути зробити? Як думаєш, в житті тобі знадобиться шкільне навчання, ВНЗ, коледж?

Які навчальні предмети, потрібні для реального життя?

Твоє уявлення свого майбутнього будинку? Які твої захоплення? Чи повинна дівчина або хлопець чимось захоплюватися в своєму житті?

Можеш назвати самий неприємний момент свого життя?

Який тобі хотілося б побачити себе через 10/20/30 років?

Зможеш відмовитися від кар`єри, щоб стати матір`ю і домогосподаркою? Як дівчині досягти успіху в житті?

Питання для дівчат про кохання. Скажи, любов c першого погляду це вигадка режисерів або вона існує?

Як думаєш, у кого така любов найчастіше трапляється: хлопців чи дівчат? Що зазвичай нагадує дівчині про любов хлопця до неї?

У тебе колись були сильні почуття до хлопця, була в когось закохана?

Як думаєш хлопцям подобається чути компліменти від протилежної статі і як часто?

Коли ти вперше зрозуміла, що закохалася? Що відповіси цікавим подругам, запитувачам на якій стадії твої стосунки з молодим чоловіком?

На які компроміси готова піти, щоб зберегти відносини? Що думаєш про ранніх відносинах, поцілунках? З якого віку дівчатам потрібно зустрічатися? Найбільше в любові і відносинах чого боїшся?

Що потрібно від чоловіка, щоб його жінка відчувала себе особливою, коханої? Розумні питання для дівчат. Твоє ставлення до алкоголю?

Який алкогольний напій тобі подобається найбільше?

Скільки дівчині можна випити? Чи є небезпека для дівчини п`є на вечірці?

Погодишся з думкою, що алкоголь чи наркотики заспокоюють депресію, горе, особливо після розставання з коханою? Вмієш молитися, за кого молишся?

Чи може молитва допомогти тобі? За останній рік, які найважливіші три події відбулися в світі, країні, твоєму житті? Для жінки важлива ерудиція чоловіки?

Їй самій потрібно бути ерудованою, щоб залучити хорошого партнера життя? Яким в твоєму уявленні виглядає щасливий шлюб?

Що потрібно для цього від чоловіка або жінки? Вважаєш себе віруючою? Віра може вплинути на твій вибір супутника життя? Змогла б зв`язати своє життя з чоловіком іншої віри? Що тебе надихає робити нелюбимі речі: роботу, навчання?

Прикольні питання для дівчат. Коли-небудь закохувалася з найкращою подругою в одного хлопця? Якщо через хлопця опинишся зі своєю подругою суперницями, як поступиш?

Пішла б на нудистський пляж засмагати? Твоя думка, хто більше «перемиває кістки» іншим - хлопці чи дівчата?

Яке твоє ставлення до пліток? Змогла б розпустити плітки, щоб помститися подрузі, хлопцю? Вмієш стримуватися, коли тебе «дістають» або завернеш «міцне слівце»?

Які смішні для інших речі тебе не змусять сміятися?

для відносин хлопцеві потрібно вміти спілкуватися з дівчиною або це необов`язково? У тебе нормальний бос на роботі? Хотілося б йому помститися і як? Коли-небудь «сходила з розуму» від поцілунку, відчувала, що він закрутив тобі голову?

Як би тобі хотілося витратити останній тиждень свого життя? Одного разу прокинувшись і зрозумівши, що можеш читати думки людей, чиї думки хотіла б прочитати? Припустимо, рік твого життя коштує мільйон, скільки років була б готова продати?

Кажуть лестощі, відкриває будь-які двері: ти розумієш, коли тобі лестячи? Тобі це подобається? Віддаєш перевагу екзотичні страви в п`ятизіркових готелях або супер смачну фруктовий пиріг з найближчої закусочної? Яке твоє ставлення до хлопця, який страждає надмірною волосистістю: це може позначитися на відносинах? Про яке весілля мрієш: дорогий, незвичайної, романтичної? Змогла б зробити першої крок для знайомства з вподобаним хлопцем?

Припустимо, сподобався тобі хлопець відкинув твою любов, що б ти зробила, бажаючи утримати його? Погодилася б вийти заміж за жебрака, але по-справжньому любить тебе чоловіка? Як поставишся, якщо твій чоловік у вихідні буде кілька разів на місяць їхати з друзями в лазню, на риболовлю чи йти грати в футбол?

Відео: Які питання задавати на етапі знайомства. висновок. Досліджуючи простори рунета по цій темі, ми прийшли до висновку, що чоловіки частіше за все цікавляться тим, які питання задати дівчині?

Адже різні ситуації вимагають різних типів питань. Це саме те, що ми передбачили в розділах цієї статті. Продумані питання є ключовим моментом не тільки щоб познайомитися з дівчиною, але і щоб краще її пізнати, наприклад, який дружиною вона буде. Якщо вони цікаві, прикольні, десь навіть смішні і розумні, то допомагають не тільки усунути паузи в спілкуванні, але і дають хлопцям ініціативу і перевага перед іншими, щоб сподобатися дівчині. 10 важливих книг про інтимні речі для дітей від 2 до 10 років. Питання про «ЦЕ» сучасні діти починають ставити значно раніше за своїх батьків, тож матусі і татусі часто зовсім не готові до них. Адже, незважаючи на те, що теми різниці статей, фізіологічного дозрівання, вагітності та народження дітей стали більш відкритими, нам досі незручно говорити зі своїми дітьми про ці речі. Однак педагоги і психологи наголошують на важливості грамотного статевого виховання дитини, необхідності обговорення з нею особливостей її тіла, того, як вона з’явилася на світ, тощо. Ці знання здатні вберегти дитину від численних міфів, страхів і комплексів, пов’язаних з тілесністю і сексуальністю. Тож спеціалісти рекомендують чесно й відверто відповідати на запитання дитини про інтимні речі. А в такому ранньому віці, як дошкільний і молодший шкільний, чудовим вибором стане спільне гортання і читання якісних професійних книг на цю тему, яких, до слова, останніми часом побільшало. Тому сьогодні ми підготували для вас добірку книг на тему статевого виховання для дітей з коментарями Юлії Ярмоленко — секс-педагога, авторки програм з сексуальної грамотності для дорослих та підлітків. Юлія Ярмоленко радить знайомити дітей з книгами на тему статевого виховання тоді, коли вони починають цікавитися своїм тілом, геніталіями. Це приблизно в 2-3 роки. У цей час можна купити видання з анатомії для найменших. 1) «Маленькі дослідники: моє дивовижне тіло» Анотація : Це — чудова інтерактивна книга для допитливих малюків. Вона має більше 60-ти «віконець-відгорталок». Зазираючи під них, діти дізнаються багато нового про людський організм і зрозуміють, як влаштовані органи нашого тіла. Коментар секс-педагога Юлії Ярмоленко: «Автори дуже просто і цікаво відповідають на важливі питання: звідки беруться діти, як я пісяю, чому ми такі різні, як доглядати за своїм тілом? [. ] Наприклад, на питання «Звідки я?» книга відповідає так: « Життя малюка зароджується всередині мами. Відразу він схожий на маленьку крапельку желе!

А до народження йому рости ще 40 тижнів — це приблизно 9 місяців. Давай дізнаємося, як росте малюк». 2) «Не в капусті й не лелека» Анотація : У родині Оскара та Мії зовсім скоро буде поповнення — в них з’явиться братик! Щоб не вводити в оману своїх дітей, батьки хлопчика і дівчинки розповідають їм про те, як з’являються діти і що відбувається протягом дев’яти місяців всередині маминого животика. Книга вирізняється з-поміж інших живою подачею: в діалогах між членами родини — відповіді на безпосередні дитячі запитання. чи є в малюка волосся; як працюють гормони; чим відрізняються близнюки від двійнят; з чого починається вагітність; що таке матка і чому вона не може лопнути; чому діти схожі на своїх батьків. та багато іншого! Текст книги був розроблений авторкою спільно з лікарями, схвалений багатьма педагогами та адаптований для розуміння дітьми. Коментар Юлії Ярмоленко : «[Книга] ідеально підходить для дітей дошкільного та молодшого шкільного віку (від 2 до 8 років), а також для сімей, де чекають на другу, третю або четверту дитину. Можливо, відразу найменшим буде цікаво розглядати тільки картинки, а батькам доведеться спростити текст, якщо він виявиться складним для дитини. [. ] У книзі не показані пологи і немає відповідей на деякі популярні дитячі питання, але ще раз повторюся: книга для найменших, тому текст досить простий». 3) «Велика книга почуттів» Анотація : «Велика книга почуттів» — це збірка кумедних оповідань про пані Мілку, особливу виховательку, клоуна з лялькового театру й шестирічок із дитячого садочка. У книзі читачі знайдуть, зокрема, історії про смуток, сором, зневагу, ревнощі, любов, ненависть, чесність, повагу, сміливість, співчуття, страх, почуття провини, а ще розповідь про те, звідки беруться діти. Наприкінці кожного оповідання є практичні поради для дітей та дорослих щодо проживання своїх почуттів. Коментар Юлії Ярмоленко : «Вчити дітей потрібно не тільки анатомії та фізіології, але і почуттям. Тому що нормально злитися, радіти, сумувати, відчувати страх. Що емоції можуть бути дуже складними, і з ними часом нелегко впоратися. На окрему увагу заслуговує розділ „Звідки беруться діти?“ — батьки просто в захваті від нього. Інформація подана максимально легко, делікатно, щиро та по-дитячому безпосередньо. Одна з найдобріших книг для дітей і їхніх батьків». 4) «Людина. Велика книжка для найменших» Анотація : Звідки я узявся?

Чим хлопчики відрізняються від дівчаток?

Як живе дитинка в животику мами? Як змінюється малюк від народження? Відповіді на ці та інші запитання про процес народження та роботу людського організму маленькі чомучки можуть знайти в яскравій енциклопедії італійської авторки. Крім того, книга навчає діток уважно ставитися до свого здоров’я та харчування. 5) «Малечі про інтимні речі» Анотація : Ця книга розповідає про дуже важливі речі — органи, які ми прикриваємо білизною. Не тому, що вони некрасиві чи сороміцькі, а тому, що до них ми ставимося дуже шанобливо й делікатно. Їх називають статевими органами або геніталіями. Ці органи потребують особливого догляду, і саме про нього автор розповідає маленьким читачам. про назви статевих органів і їхню будову; про правила інтимної гігієни для дівчаток і хлопчиків; про те, як безпечно користуватися громадськими туалетами; про те, як правильно ходити в туалет по-великому; про безпеку і кордони тіла; про менструацію, ерекцію, засоби гігієни, білизну, ріст грудей, презервативи та все, що цікавить дітей цього віку. Коментар автора : «Це книга про статеві органи і гігієну для дітей 4-9 років. Я довго чекала саме такий варіант книги і. не дочекалася. Є багато крутих дитячих видань про те, звідки беруться діти, як відбувається запліднення, як малюк народжується. І абсолютно нічого про статеві органи, гігієну, „туалетну“ тему, білизну, ерекції і менструації. Тому довелося писати самій. Хочеться, щоб сучасні діти більше знали про своє тіло, гігієну, фізіологію. Щоб не боялися звертатися до батьків, якщо щось турбує, бентежить, і краще дбали про своє здоров’я». 6) «Я і він. Про хлопчаче без секретів» Анотація : Настає час, коли дитина починає цікавитися своїм тілом і ставити «незручні» для батьків запитання. У цій книзі маленькі й дорослі читачі, разом із допитливим шибеником Максом, у доступній формі дізнаються про те, як все влаштовано в хлопчиків та як ставитися до своєї інтимності ; а також про гігієну та захист; а ще про культуру і повагу. Кожен хлопчик впізнає себе в образі Макса і проживе з ним всі важливі та інтимні моменти свого дослідження — впевнені автори. А ще книга поєднує в собі гумор, цікаві факти, словничок та яскраві ілюстрації від Анни Олі. Коментар Юлії Ярмоленко : «Чудова книга для допитливих дітей. Ілюстрацій мало, зате піднімається багато важливих питань, які хвилюють хлопчиків у цьому віці. [. ] Впевнена, що книга сподобається і дітям, і їхнім батькам концентрацією корисної інформації, яку можна обговорювати легко і з гумором. Цього року Юлія Смаль обіцяє книгу і для дівчаток — „Віточка-квіточка і її дівочі секрети“. Це справді корисні і потрібні видання». 7) «Відверта розмова про „ЦЕ“» Анотація : «Відверта розмова про це» — книга, яку видавці позиціонують як перший «підручник із сексуального виховання » для дітей 5-9 років. Вона розповідає про двох діток — Марійку і Сергійка — які отримали в подарунок книгу і разом з нею знайомляться з власним тілом, а також темами статі, фізіологічного розвитку, кохання, сексу, народження дітей, створення родини. Важливо, що в книзі делікатно подано інформацію про сексуальне насилля, аби пояснити дітям що це і як його уникнути. Коментар Юлії Ярмоленко : «Наприкінці книги є рекомендації для батьків і вихователів — навіщо потрібна ця книга, як її читати, що таке правильне сексуальне і емоційне виховання дітей. Моя думка: зараз є більш класні видання з сексуальної освіти для дітей дошкільного та молодшого шкільного віку. Однак безліч діалогів і ситуацій, які подаються у «Відверта розмова про „ЦЕ“ дозволяють батькам детально обговорювати з дітьми кожен момент. А це дуже і дуже важливо». 8) «Звідки я взявся?

Правдиві відповіді на „незручні“ запитання» Анотація : Книга містить дуже багато різносторонньої корисної інформації як про будову жіночого та чоловічого тіла, розвиток статей та сексуальний потяг, так і про психологічні аспекти дружби, любові, створення сім’ї. А інформація в ній подається простою, зрозумілою для дитини мовою. Крім того, в книзі є глави для матусь і татусів з інформацією для роздумів. Коментар Юлії Ярмоленко : «Класні ілюстрації, чудовий текст. Тут і про фізіологію, і про статеві органи, і про мастурбацію, і про зачаття, і про вагітність/пологи, і про контрацепцію. Дуже легко, позитивно, делікатно. Сподобалося, що книга говорить про різноманіття : і сім’ї бувають різні, і діти приходять до батьків по-різному, і для любові немає стандартів. Сподіваюся, питання сексуальної орієнтації (гетеро-, гомо-, бі-) вас не злякають, так як зараз вони піднімаються практично в кожному виданні із серії „дітям про секс“. І це правильно». А ще видання містить словничок з 78 термінів (прокладка, овуляція, клітор, оргазм тощо), які допоможуть батькам відповідати на непрості питання дітей. 9-10. «Як я дорослішаю» Дорослішати — круто!

Але водночас це трішки хвилююче і навіть лячно. Як усе це відбуватиметься? Чого чекати?

Чи з усім вдасться впоратися? За твердженням авторів, найкраще, що можна зробити, аби підготуватися до підліткового віку, — це дізнатися, як саме змінюватимуться наші тіло і почуття. Тож вони пропонують два окремих видання «Як я дорослішаю» для хлопчиків і дівчаток, які можуть стати їхніми провідниками у мандрівку дорослішання. У книгах просто і зрозуміло пояснюється, як влаштований організм і які зміни чекають на нього в найближчі кілька років. А ще в них є безліч корисних порад і підказок для юних читачів. Коментар Юлії Ярмоленко : «Книжки гарні, написані неймовірно цікаво й просто, є базова інформація про головне. А ще мені подобається, що в кінці посібника для дівчат є інформація про дорослішання хлопців. І навпаки. Це класно!

Бо й хлопці, й дівчата мають знати фізіологію один одного. Так їм буде простіше порозумітися — і в школі, і в дружніх стосунках, і в шлюбі. Тому від усього серця раджу!» Нам здається, з такої кількості варіантів вам точно вдасться підібрати книгу відповідно до віку і запитань вашої дитини. Орієнтуйтеся на її потреби, розглядайте, читайте разом книги, і не соромтеся розмовляти з дитиною про інтимні речі. Адже, якщо ми запізнимося з розмовою чи вдало підібраною книгою, дитина піде шукати інформацію деінде. Онлайн-курси. Безкоштовні навчальні он-лайн семінари з сімейної психології та побудови стосунків – обирай потрібний курс, навчайся та зростай разом, дізнавайся, як будувати стосунки до шлюбу! Бажаєте допомогти?

Потрібна допомога? 20 питань про секс – Будуємо близькість в сексуальній сфері. Фахівець з питань шлюбу Лаура М. Бразерсон, говорить про 20 питань, які можуть допомогти парі «розтопити кригу» під час спілкування про секс та інтимну сферу життя. Ви можете обговорювати ці питання на спеціальному побаченні або навіть задати їх один одному під час спільної прогулянки. Або ці питання можна обговорити вдома ввечері (навіть лежачи на подушках в вашому ліжку, АЛЕ не очікуючи інтимної близькості після розмови!). Задавати питання один одному можна чергуючись, хто перший буде відповідати на питання. 1. Які твої три улюблені моменти під час занять коханням? 2. Які три моменти ти раніше вважав/ла моїми улюбленими під час наших занять коханням? 3. Як часто, на твою думку, більшість пар займаються сексом? 4. Що ти пам’ятаєш про наш перший поцілунок?

5. По шкалі від 1 до 10 (1 = найменше, 10 = найбільше) оціни, на скільки ти насолоджуєшся отримуєш задоволення від поцілунків загалом?

Що може покращити цей показник? 6. Який Твій найкращий спогад про наше інтимне життя? 7. Розкажи про три «події», які трапились «поза спальнею», які збільшили Твій інтерес та бажання мати близькість між нами? 8. Розкажи про три події, які трапились «поза спальнею», які зменшили твій інтерес та бажання мати сексуальну близькість між нами? 9. Коли між нами виникає близькість і ніжність (не сексуального характеру, див. яка не веде до інтимної близькості) – коли я ніжно торкаюсь твоєї руки, коли ми тримаємось за руки, обіймаємось, сидимо близько один до одного – що це означає для тебе? Про що тобі говорить такий вид близькості? Що ти почуваєш в такі моменти? 10. По шкалі від 1 до 10 (1 – найменш важливо, 10 – найбільш важливо) оціни, на скільки для тебе важливі близькість і ніжність (не сексуального характеру, див. яка не веде до інтимної близькості) – ніжні торкання рук, до прикладу, та ніжність загалом в наших стосунках?

11. Які доторки тобі найбільш приємні, коли ми займаємось коханням?

Де ти найбільше любиш, коли я торкаюсь до тебе? 12. Що для тебе означає секс?

13. Що ти вважаєш, нам було б цікаво спробувати в нашому сексуальному житті одного дня?

14. Які неправильні уявлення щодо сексу та інтимного життя в тебе були до нашого одруження?

15. Яка одна річ/подія, яку ти б хотіла змінити під час нашого медового місяця?

Що (1 подія), яку ти б хотіла, щоб ти зробити по-іншому під час нашого медового місяця?

16. На скільки, ти вважаєш, інтимний досвід під час нашого медового місяця, вплинув на наше сексуальне життя сьогодні?

17. Розкажи мені про ідеальну інтимну зустріч, яку ти хотіла б пережити разом?

18. Про що ти найчастіше думаєш щодо чого переживаєш під час нашої інтимної близькості?

19. Що ти найбільше хотів/ла, щоб я тобі казав/ла під час нашої інтимної близькості?

20. На шкалі від 1 до 10 (1 – наймеш комфортно, 10 – найбільш комфортно) оціни, на скільки комфортно для нас двох було мати цю розмову. Які інтимні питання можна задати хлопцю. Питання для хлопців на всі випадки життя. Питання для хлопців по листуванню: що запитати? В якому місці і в який час слід задавати вульгарні питання. побачення. На ранніх стадіях знайомства не варто задавати хлопцям вульгарних питань, якщо ви розраховуєте зав’язувати з ними серйозні відносини. Справа навіть не в тому, зніяковіє чи хлопець, чи скаже правду чи ні. А в тому, що інтимні питання скорочують дистанцію між людьми. Він цілком може це допустити, але, швидше за все, і сам почне ставити подібні питання і форсувати зближення і фізичну близькість. Якщо цілі на серйозні відносини немає або є чітке розуміння, що з цією людиною вас цікавить тільки секс, то допустимо перехід на вульгарні питання хлопцеві. Список може бути приблизно таким: Які найпривабливіші частини жіночого тіла?

Що його збуджує в дівчині (може бути, поведінку, характер) найбільше? Які інтимні ласки подобаються?

Чи любить він експерименти в сексі? Які улюблені пози? Що не подобається в сексуальному акті? Яка знаменитість здається йому найбільш і яка найменш привабливою для сексуальних відносин?

Скажи йому, чого ти хочеш!

Палкі зізнання, ніжні слівця і еротичні ігри після весілля якось дуже швидко забуваються. А такі питання, як курс долара або перестановка в квартирі, хвилюють часом куди більше, ніж придумування чогось нового в ліжку. Сексуальні бажання стають все більш прихованими, і ти відчуваєш незручність, згадуючи про такі речі, які раніше не дали б і очей зімкнути. Після закінчення часу ти помічаєш, що думка: «Я не хочу, щоб він дізнався про мене ТАКЕ», стає більш важливою, ніж щось на зразок: «Ось було б добре, якщо б він це дізнався!» Не секрет, що незадоволеність в ліжку – одна з основних причин нещасливого шлюбу. Уникнути цього можна, головне – не соромитися власних почуттів. Якщо тобі дійсно подобається те, що робить улюблений, – не соромся сказати це. Навчися говорити прості приємний речі. Розкажи йому, наприклад, що тобі «особливо подобається, коли він …» Якщо ж тебе щось не влаштовує, постарайся ласкаво направити його в потрібне русло. У деяких випадках можна прямо сказати: «Хочу, щоб ти …» Пам’ятаєш, як в «Секс і місто» Саманта в ліжку сміливо віддає команди свого партнера: «Зараз повільно піднімаєшся на 2 см, легенько массіруешь одним пальцем, тепер двома …» вона крута!

І чоловік від неї в захваті. Спробуй і ти взяти ініціативу в свої руки. Скажи, нарешті, чого ти хочеш! дивитися реакції. Можна також розпитати його про фантазії на тему сексу. В яких місцях, позах, обставин і чому в таких. Які вульгарні питання задати хлопцю, стане зрозуміло з діалогу, з того, наскільки він охоче відповідає і цікавиться вами у відповідь. Якщо побачення не надто вдале і відповіді треба витягати кліщами, краще припинити: він не зацікавлений. Вульгарні питання хлопцям варто задавати тільки в разі взаємного інтересу, інакше це буде виглядати як домагання. Ранні стадії відносин. Для усталених, але все ще «зелених» відносин тема інтиму підніметься неминуче. Її можна вести, хлопці зазвичай не заперечують проти інтересу з боку дівчини. Потрібно тільки чітко відчувати кордону, за які не варто заходити, а також думати над формулюваннями, щоб ненароком не зачепити чоловіче самолюбство. Який у нього був перший сексуальний досвід? Що в ньому сподобалося і що – ні?

Заняття сексом і любов’ю для нього – це одне і те ж чи ні? Які речі для нього неприпустимі в ліжку? Яке білизна на жінці йому найбільше подобається?

Який одяг і взуття на жінці здається йому найбільш сексуальною? Чи любить він фантазувати про вас і якщо так, то які фантазії він хотів би втілити в життя?

Чи зустрічався з кількома дівчатами одночасно?

Який сексуальний експеримент він хотів би спробувати? Як він ставиться до жіночого домінування? Що відчував при втраті невинності?

Самий незабутній секс в житті?

Ставлення до людей нестандартної сексуальної орієнтації?

Найтриваліший статевий контакт?

Чи любить він арт-епіляцію, повну або відсутність епіляції взагалі? Які можна задати провокаційні питання дівчатам?

Ти любиш чоловіків, які палять? Дозволиш тебе намалювати оголеною? Тобі подобається прізвисько в дитинстві? Що називають нофелет?

Маленькою дівчинкою як тебе дражнили подруги?

Ти за одностатеві шлюби? Якби була здатна проникати поглядом крізь одяг, що б хотіла побачити? Як би ти відреагувала на мій поцілунок? Птах схожа на літак? Кому краще: чоловікові чи жінці? Як вчиниш, якщо за тобою намагається доглядати хлопець, але до нього не відчуваєш взаємності? Більше подобається вручати подарунки або приймати?

Погодишся першої на примирення після сварки? Ти любиш носити сексуальну білизну?

Погодилася б напитися зі мною? Якого питання хотіла б уникнути?

Важливо! Вирішуючи, які можна задати дівчині питання, потрібно дотримуватися обережності, чи не зачіпайте болючу тему. В інтимних моментах делікатність особливо важлива. повага кордонів. Сюди ж відносяться всі питання з першого блоку. Як і в попередньому випадку, варто уважно слухати і чути партнера і враховувати його реакцію. Може так статися, що вести тему почне він. Потрібно брати участь і відповідати тільки в рамках свого комфорту і таку ж поведінку дозволити йому. Цілком нормально, що він не стане обговорювати поки якісь речі, але зможе пізніше. А може бути, ніколи. Як і ви, якісь моменти не станете озвучувати. У кожного має бути право на збереження подробиць інтимного життя. Експерімент100 людина відповідають на питання про сексуальність. Пізно травневого вечора, стоячи з музикантом, лінгвістом і програмістом біля входу в бар, я запитала, що таке сексуальність. Мої співрозмовники відповіли: молодість, тонка шкіра, красиві губи. Ця відповідь здивував мене: виходило, що сексуальність – це властивість об’єкта бути сексуально привабливим для кого-то другого. Але я не люблю відчувати себе об’єктом, чия сексуальна енергія існує тільки під поглядом спостерігача – хоча саме цьому вчить нас комерційна культура. Сексуальність, за версією сучасних медіа, можна як би надіти на себе – за допомогою сукні, зачіски, косметики, аромату, і тільки зацікавлений погляд у відповідь зможе оживити тебе. Можливо, вирішила я, між тим, як представляє сексуальність популярна культура, і її справжньою природою є серйозний і неочевидний для нас розрив. І запросила своїх друзів з соцмереж взяти участь в опитуванні про їх сексуальності. Я задала однакові питання більш ніж ста бажаючим, які досягли вісімнадцяти років, і отримала схему суб’єктивних сексуальних переживань дуже різних людей. Співвідношення жінок і чоловіків в опитуванні – 70% і 30% відповідно, 70% людей у ​​віці від 22 до 30 років, 17% – від 18 років до 21 року, інші 13% – від 31 року до 46 років. Мене цікавили не ті аспекти, які зазвичай знаходяться на поверхні: привабливість, об’єкти збудження і фетиші, – я постаралася зробити акцент на суб’єктивної фізичної і психічної реальності людей. На основі отриманих даних я зробила кілька висновків, вони перед вами. Жінки хочуть сексу так само часто, як чоловіки. Уявлення про те, що жінки хочуть сексу рідше, ніж чоловіки, не тільки спадщина культури минулого, а й наслідок досить дивних за методологією робіт. Наприклад, класичне дослідження гендерних відмінностей кінця 70-х років оперувала трьома питаннями («Хочеш піти зі мною на побачення?», «Хочеш піднятися до мене в квартиру?» І «Хочеш зайнятися зі мною сексом?»), Абсолютно не зважаючи на те, що для представників різних статей ці питання конструюють різні сексуальні ситуації. Чоловікові ці пропозиції від незнайомки обіцяють тільки розвага, в той час як жінки безпосередньо асоціюють такі ситуації з можливим насильством – не дивно, що вже на друге питання дали позитивну відповідь 70% чоловіків і лише 6% жінок. Не існує переконливих досліджень про частоту думок про секс і сексуальному збудженні, оскільки всі вони – як і мій опитування – спираються на самоопис випробовуваних. Це один з найбільш ненадійних методів, так як люди взагалі не дуже гарні у відстеженні власного внутрішнього життя. Але мені цей факт не завадив повірити своїм співрозмовникам на слово. Якщо говорити про фізіологію, то в цілому вона, здається, працює досить універсально: 76% опитаних мною людей відчувають сексуальне бажання (або «напруга») не рідше ніж декількох разів на тиждень – при цьому 12% збуджуються раз в день, а 18% – кілька разів за день. Сексуальне життя на даний момент з різних причин не ведуть 14,5% опитаних, а кожен десятий опитаний хотів би частіше займатися сексом. Чи не відчувають сексуального бажання зовсім 9% опитаних. Сексуальна привабливість – тільки частина сексуальності. Незважаючи на те, як любить показувати нам цю тему реклама, сексуальність залишається складним поведінковим комплексом. Її аспекти виходять далеко за рамки привабливості для потенційних партнерів. Механізм сексуального збудження являє собою більш-менш універсальний біологічний процес: імпульс розмноження, безумовно, є базою сексуальності. Але все ж у людини сексуальність набуває форму під впливом фізіологічних і психологічних особливостей конкретної особистості, її духовних орієнтирів, соціальних норм, культури, політичної і релігійної ситуації. На питання про те, що таке їх власна сексуальність, тільки 12% респондентів відповіли в термінах сексуальної привабливості для інших людей. В основному в описі власної сексуальності домінують терміни внутрішнього життя: прояв особистої свободи, самоідентифікація як особистості, спосіб пізнання себе і світу – так відповіла третина опитаних. Майже стільки ж учасників опитування використовували терміни чуттєвості, такі як «енергія», «сила потягу», «пристрасть» і «емоції». Такий результат показує, що сексуальність може мати для людини таке ж екзистенціальне значення, як можливість вільно творити і самовиражатися, а нав’язування певної моделі сексуальності – неважливо, пуританської або ліберальної – може виявитися ще одним способом закріпачення. У термінах влади свою сексуальність описали всього 6% опитаних,все з них – жінки. Це показово: владний ракурс статевих відносин активно осмислювався ще з часів анархо-фемінізму і знову виник після сексуальної революції минулого століття, коли гасло «Приватне – це політичне» ємко описав суть другої хвилі фемінізму, а також яскраво вибухнув в радикальному фемінізм ідеєю повної відмови від міжстатевих відносин. Бути красивими «для себе» не тільки можна, а й необхідно. Вічні «помадні» війни: чи можна доглядати за собою для себе – чи прагнення добре виглядати оголює залежність від чужої думки? Опитування показує, що для відчуття власної сексуальності більшості людей необхідна турбота про своє тіло – це було саме часте умови, передбачені учасниками опитування. Для 32% опитаних відчуття власної сексуальності безпосередньо пов’язано з відходом за собою і носінням особливої ​​одягу – причому підйом сексуальності відчувається вже під час косметичних процедур і переодягання перед дзеркалом, а не в той момент, коли краса відзначається іншими людьми. У більшості випадків в якості особливого вбрання чоловіки і жінки описують не спеціально сексуалізірующую одяг – декольте, шкіряні труси або облягаючий смокінг. Кожен має на увазі, з його точки зору, стильну, відповідну до фігури одяг,яка допомагає створити подобаються носію образ. З точки зору нейробіології це, звичайно, порожній предмет для суперечки: всім тваринам властивий догляд за собою (грумінг), він входить в ряд потреб, пов’язаних з підтриманням гомеостазу організму людини. Еволюційно гігієнічна чистка тіла безпосередньо пов’язана з біологічної здатності до виживання, а все, що дозволяє нам вижити, приносить задоволення. А все, що приносить задоволення, можна і потрібно використовувати в цілях підвищення якості життя. Котики давно вже просікли фішку і заводять собі людей, щоб ми їх гладили. А ми можемо розслабитися навіть в епоху боротьби проти об’єктивації, відповідаючи всім наклепникам, що грумінг підвищує рівень дофаміну. Здоров’я і контакт з тілом – важлива умова сексуальності. Хороше самопочуття виявилося на другому місці за частотою згадування після відходу за собою: 25% людей відзначили, що без цього їх сексуальності як би не існує. В іншій групі питань стільки ж учасників підтвердили, що одна з серйозних причин їх незадоволеності сексуальним життям – стрес, втому і проблеми зі здоров’ям. 18% опитаних підтримувати контакт з тілом допомагає танець під улюблену музику, що приносить відчуття власної сексуальності, і спорт, після якого 12% відчувають підвищення сексуальної енергії. Ці відповіді теж цілком закономірні, так як рух – одна з вроджених потреб людини, які допомагають йому розвиватися і пізнавати світ в дитячому віці, наприклад, в активних іграх. Не у всіх, але у багатьох людей така потреба залишається і в дорослому віці: такі люди розквітають від вправ і танців і в’януть на сидячій роботі без надходження дофаміну. Є теорія, що тривалі аеробні навантаження призводять до викиду ендорфінів. Якщо це дійсно так, то біг і аеробіка підвищують сексуальність на фізіологічному рівні, так як ендорфіни крім протидії болю і стресу провокують викид статевих гормонів – не кажучи вже про ейфорію відразу після навантажень і спокої і хорошому самопочутті через якийсь час. Сінді Местон провела цілий ряд досліджень, які підтвердили підвищення сексуальної реакції тіла жінок, що займалися спортом, а професор Уайт підтвердив цей ефект для чоловіків. Сексуальність – інструмент комунікації. На другому місці умов відчуття і прояви власної сексуальності виявилися особливі комунікативні ситуації. 38,5% опитаних відчувають сексуальність в умовах спілкування з приємними їм людьми, інтересу до себе і прямого флірту з боку оточуючих, а 8% опитаних прямо пов’язують підвищення сексуальності зі збільшенням соціальної активності. При цьому 19% відзначили, що інтроверсія і сором’язливість ускладнюють їх сексуальну реалізацію, а 4,5% відчувають постійні труднощі в спілкуванні з іншими людьми і пошуку партнера через орієнтацію і або гендеру. Ці дані показують, що сексуальність, як і гендер, політична позиція або духовні цінності, є важливим маркером, що допомагає людям налагоджувати комунікацію, а можливо, навіть займати певне місце в неформальній соціальній структурі.Осмислення сексуальності як мови комунікації утруднено загостренням ідеологічних конфліктів і перебудовою сексуальної ієрархії (взяти хоча б хвилю обговорень харассмента і насильства). У минулому році в Університеті Юти було зроблено цікаве камерне дослідження про зв’язок комунікації і сексуального задоволення – передбачуване і логічне: чим більше партнери спілкуються на тему сексу, тим більше вони задоволені сексуальним життям. Причому був виявлений цей ефект відчуття задоволеності від сексуальної відвертості партнера як для жінок, так і для чоловіків. Досвід життя мені підказує, що де б не було проведено таке дослідження, воно дасть такий же результат: «Without talking there is no fucking», – вірніше, буде, але менш задовольняє. Найважче зараз може бути зовсім молодим людям. Перед ними стоїть завдання виробляти свою мову сексуальної комунікації, дотримуючись правил ліберального переосмислення культури домагання і продираючись крізь медичну латинь і словник російської матірщини – ту лексику,яку залишила їм у спадок радянська сексуальна культура. Основне завдання сексуальної комунікації, як показує цілий блок досліджень, – сформувати словесне повідомлення про власних сексуальних реакціях і перевагах і вміти зрозуміти сексуальні переваги партнера, тому що, незважаючи на всі пісні про кохання, без слів нічого насправді незрозуміло! Сексуальність – частина самооцінки та інструмент її підвищення. Прямий зв’язок між сексуальністю і загальної упевненістю в собі провели 17% опитаних, а 14,5% назвали секс інструментом підвищення самооцінки. Як і в будь-якій діяльності, вона проявляється і в сексуальному житті: що ми думаємо про свою зовнішність і професійні успіхи, які емоції ми принесемо в сексуальний контакт, яким чином і яку саме налаштуємо зв’язок з партнером. Цілком логічна зв’язок між кількістю сексуальних партнерів і висотою самооцінки доведена дослідженнями, особливо для чоловіків, так як жінок все ще засуджують за перевищення заданого суспільством ліміту сексуальних контактів. Поширена думка про те, що основним важелем сексуальної самооцінки є зовнішність людини – було проведено кілька досліджень залежності сексуальної задоволеності від відносин з образом тіла у жінок. Мій опитування показало, що тільки 20% відзначає недоліки вигляду як перешкоди для більш повної сексуальної реалізації – і це заважає не тільки жінкам. Тіло – медіум, через який проявляється наша сексуальність, але джерелом цієї сексуальності, звичайно, залишається особистість. Коли ми приймаємо нав’язувані ззовні стандарти і не можемо їм відповідати, то впадаємо у фрустрацію через надуманою неможливості сексуально реалізуватися з вини нібито неналежного виду. Не тільки зовнішність підвищує самооцінку, а й професійна реалізація. 12% опитаних назвали головним показником сексуальності успіх в роботі, захопленість і професіоналізм (в основному представниками цієї групи були люди творчих професій). Багато підкреслювали, що професіоналізм – це сексуально в принципі, а 11% заявили, що здатні успішно замінити сексуальне життя творчістю. Судячи з дослідження Ньюкаслського університету, відомі британські поети, письменники, художники і музиканти мали в два рази більше сексуальних партнерів порівняно з обивателями: в середньому по сім муз на кожного художника проти трьох на представника нетворчих професій. Ймовірно, думка про сексуальність професійної реалізації несвідомо поділяють набагато більше людей. Сексуальність як спосіб встановлювати близькість. Самооцінка формується на основі суб’єктивного досвіду взаємодії з оточуючими: чи є у нас досвід вибудовування комунікації з іншими, як ми розуміємо їх, чи можемо доносити свої відчуття і бути правильно понятими. Найчастіше учасники опитування зізнавалися, що проявляти себе їм заважають страхи: 58% сказали, що від реалізації сексуальних бажань їх утримує страх невдачі, відмови або ризик бути не зрозумілим партнером, 20% бояться осуду і відчувають почуття провини або гріха, а 10% опитаних підкреслили, що не довіряють партнерам і не розуміють себе. При цьому, відповідаючи на питання про необхідні умови прояви сексуальності, 14% опитаних вказали на можливість розслабитися і довіритися партнеру. Ці відповіді показові не лише для сексуального поля діяльності – тільки 7% людей проасоціювали сексуальність зі спілкуванням, – ті ж самі труднощі у встановленні близькості і взаєморозуміння переслідують нас і в родині, дружбу, на роботі і при спробі зайняти своє місце в соціальній структурі. Не дивно, що для 10% респондентів алкоголь грає вирішальну роль в розкріпачення сексуальності, адже він сприяє розслабленню і тимчасового зниження критичного ставлення до себе. Моногамія і полігамія конкурують як альтернативи. 20% вважають, що відсутність постійного партнера – основна проблема на шляху реалізації сексуального потенціалу, так як постійні відносини дозволяють займатися сексом частіше, більш регулярно, більше експериментувати і довіряти один одному. Ця позиція не дуже популярна сьогодні, що, можливо, може посилювати труднощі у встановленні близькості: під тиском ідеї розкріпачення прагнення до постійних відносин може розглядатися як зайва сентиментальність або старомодність. Однак основною умовою пробудження сексуальності для 20% опитаних було названо порушення партнера, а 16,5% і зовсім не відчувають ніякої сексуальності, якщо не перебувають у постійних стосунках з коханою людиною. З усіх опитаних 14% людей на даний момент перебувають в офіційному моногамному шлюбі. При цьому 16,5% зізнаються, що необхідність бути вірним партнеру, наявність сім’ї або дітей обмежує їх сексуальну реалізацію, причому мають постійного партнера жінки в цьому опитуванні говорили про тісноті моногамії і привабливості відкритих відносин частіше і докладніше, ніж одружені чоловіки, – чи відображає це реальний стан речей або ступінь відкритості жінок до обговорення прихованих думок, залишилося невідомим. Можливо, така динаміка – результат переосмислення гендерних стереотипів про сексуальні прагненнях підлог. З іншого боку, це може бути наслідком недостатнього сексуального просвітництва: багато досліджень показують, що задоволеність жінки шлюбом тісно пов’язана з кількістю сексу і якістю оргазмів – а звичка жінок симулювати оргазм і соромитися обговорювати свої потреби може тільки погіршити ситуацію. 14% учасників опитування зізнаються, що складаються у відносинах з не задовольняє їх партнером. Найчастіше причини в розбіжності сексуальних темпераментів, закритості до експериментування і небажанні працювати над оргазмом партнерки. 10% не мають в постійних відносинах сексу через хворобу або депресії. Невелика група в 3,5% зізналися, що небажання бути втягнутим в витратні емоційні стосунки переважує бажання сексуального зв’язку. Як правило, так відповідали люди у віці близько тридцяти років і більше. перешкоди. 29% опитаних гостро відчувають недоречність ситуації для прояву сексуальності. У більшості випадків маються на увазі відносини субординації на роботі або дитячі заходи. Брак часу і відсутність місця – основна причина нестачі сексуальної активності для 13% опитаних. 5% жінок зупиняє себе, раціонально побоюючись вагітності і захворювань, ще 5% відчувають стійку відразу (існують навіть дослідження відрази як фактора захисту від статевих інфекцій). Цілих 3% говорять, що причиною їх закритості стало сексуальне або емоційне насильство в дитинстві. Деякі чоловіки вважають причиною своїх сексуальних проблем недолік фінансів, про це сказали 5% опитаних. Що таке секс? Два найпоширеніших відповіді на питання про сенс сексу – близькість з партнером і тілесне задоволення. З тим, що секс – це спосіб висловити почуття до партнера, зробити йому приємне і пережити близькість, згодна половина опитаних. Джерелом розслаблення і задоволення бачать секс 46%. 14,5% розуміють секс в термінах самооцінки, 12% вважають його способом пізнання себе та інших, а 10% порівнюють його із зміненими станами свідомості. І тільки 3% згадало про зачаття як мета сексу. Опитування демонструє, що ми робимо ліберальний перехід в ставленні до сексу: ми стали приймати різні типи сексуальних потреб і розглядати їх в більш широкому контексті соціальних відносин – але тиск моральних і суспільних норм, комунікативних та гендерних проблем все ще велика. На нас чекає, перш за все, навчитися управляти своєю самооцінкою, вибудовувати більш надійну комунікацію і досягати близькості з нашими партнерами, а також знайти компроміс між бажанням сексуального різноманітності та любов’ю до постійному партнерові. міцні відносини. Коли відносини тривають довго і партнери цілком добре один одного знають, можна задавати будь-100 вульгарних питань хлопцеві. Які – визначається вже тільки вашим цікавістю і метою, для якої потрібна ця інформація. Чи був у нього груповий секс? Якщо був, то як йому сподобався цей досвід, як це було? Який найбільш невдалий секс в житті?

Чи пробував секс по телефону?

Купував сексуальні послуги і чи сподобався цей досвід? І якщо ні, то чому? Заставали його коли-небудь за заняттям сексом або за мастурбацією?

Ставлення до нетрадиційного сексу: орального, анального, як для нього, так і для партнерки? Секс на одну ніч: пробував чи ні?

Якщо так, що сподобалося чи не сподобалося? Якщо немає, то чому ні? Які ідеальні сексуальні відносини?

Чи був секс з людиною іншої національності релігії?

Якщо так, то чи сильно це відрізнялося від сексу з попередніми партнерами?

Чи використовував іграшки для сексу і якщо так, то які?

Які сподобалися, які ні і чому?

Які хотів би спробувати?

Наскільки йому подобається мастурбація і як часто він до неї прибігає?

Ставлення до брудних виразів в ліжку? Межі віку для партнера, з яким зайнявся б сексом? Яке відношення до незахищеного сексу? Чи були раніше такі контакти?

На що готовий піти заради того, щоб отримати дівчину собі в ліжко?

Яке відношення до сексу на людях? Знімав чи коли-небудь інтимне відео, чи робив фото?

Хотів би зробити це з вами?

Які запахи збуджують? Які нетрадиційні фантазії, про які нікому нічого не казав? Брудний секс: який він для нього, що б він хотів реалізувати і як?

Сміливі і відкриті в сексуальних питаннях жінки цінуються чоловіками. Навіть розмови на інтимні теми збуджують. Але будьте готові, що можете почути у відповідь щось, що не хотіли б знати. Будьте чесні: ви запитали, значить, були готові почути відповідь, навіть якщо він міг вас здивувати. Список вульгарних питань хлопцеві. Яка частина мого тіла приваблює тебе найбільше? Якби робив мені масаж, з якого місця б почав? Хотів би побачити мене в чорній білизні або без нього зовсім? Виникала думка просто розірвати на мені одяг і зайнятися сексом?

Викладає мені приклад «брудного розмови»?

Можеш бути сексуальним провокатором? Улюблена поза в сексі?

Подобається, коли дівчина робить перший крок?

Опиши в трьох словах моє тіло?

Тобі подобається довге волосся або короткі? Облягаючі джинси або коротке плаття?

Уяви, що я прийшла з роботи втомлена?

Як ти знімеш з мене напруга? Найдивовижніше місце, де у тебе був секс? Робив оголені Селфі?

Тобі сподобається, якщо я надішлю Селфі ню?

Був колись секс на один раз? Спиш голий або в трусах?

Подобається експериментувати в сексі?

Як часто насправді хлопці думають «про це»? Тебе можна назвати романтиком?

Коли ти в перший раз поцілувався з дівчиною?

Який своєю частиною тіла ти найбільше пишаєшся?

Сняться розпусні сни?

В якому віці був перший раз? Коли-небудь виникало потяг до хлопця? Вгадай, яке на мені зараз білизна?

Як би ти хотів мене чіпати?

Опиши це. Який колір жіночої нижньої білизни тобі подобається більше?

Коли останній раз мастурбував?

Ідеальна прелюдія перед сексом? Чим би займалися, якби з тобою разом напилися?

Коли-небудь збуджувався при листуванні з дівчиною?

Улюблена порноактриса?

Що вкладаєш в поняття «сексуальна дівчина»?

Коли-небудь брав участь в груповому сексі? Якщо так, скільки там було дівчат?

Розкажи про свої сексуальні фантазії? Сама чутлива частина твого тіла? Коли-небудь зустрічався з двома дівчатами одночасно?

Що має для тебе більшого значення: гарні груди або попа? Дивився «50 відтінків сірого»?

Які враження?

Був колись в стрип-клубі? Не варто питати. Є й такі питання, які краще не озвучувати. Ні малознайомим хлопцям, ні давнім партнерам. Вони навряд чи будуть сприйняті позитивно і принесуть якийсь конструктив у відносини. Який розмір члена? Вимірювання чоловічої гідності – досить дитяче заняття. Перебуваючи у відносинах, ви вже уявляєте собі і розміри, і майстерність партнера в ліжку. Знати цифру не тільки ні до чого, але може або підняти травми з дитинства, або зародити гординю. У будь-якому випадку знання цифри має мало спільного з задоволеністю в ліжку, так що без цієї інформації можна відмінно прожити. Який соромітний епізод сексуального плану?

Можна питати про страхи, сором, навіть комплекси. Але те, що соромно, звичайно під замком. Потрібна висока ступінь довіри і поваги, щоб ділитися ганебними речами з кимось. Справа навіть не в тому, що може не розповісти, а в тому, що в якихось обставин ця інформація може обернутися проти нього ж. Ну і знання таких моментів хоча і зближує, але зовсім не критично. Гей-тема стосовно нього. Хотів би, міг би і тому подібне. Швидше за все, ніякого конструктиву з цієї теми не вийде. Кровесмесітельние теми також деструктивні і безглузді в контексті відносин. Вся інформація, отримана в інтимному спілкуванні, повинна залишатися тільки між партнерами. Це запорука здорових довірчих відносин в будь-якій сфері. Орієнтуйтеся на вік і рівень розвитку. Діти розвиваються і дорослішають по-різному, тому суворих рамок, коли і що кому казати, немає. Просто слідкуйте за тим, як росте ваша дитина, щоб встигати вчасно з ним поговорити. 2 роки. Малюк почне проявляти інтерес до своїх статевих органів. Ні в якому разі не соромте його і не бийте по руках. Поясніть, що чіпати себе можна, але тільки поки ніхто не бачить. 2-5 років. Діти починають бачити відмінності між ними і людьми протилежної статі. Вони вже знають, як називаються їх статеві органи. Можливо, ви навіть застанете своє дитя, що розглядає геніталії чужу дитину. Не турбуйтеся: ці заняття носять дослідницький, а не сексуальний характер. Головне – пояснити, що чіпати чужі статеві органи не потрібно. 7 років. Дитина повинна розуміти, що секс – прояв любові між двома дорослими людьми по їх взаємною згодою. Вам належить навчити його відстоювати особисті кордону і говорити тверде «ні» всім, хто захоче доторкнутися до нього. 9 років. Можна починати розповідати дівчаткам про менструації, хлопчикам – про полюції. Краще, якщо вони будуть готові до цього заздалегідь. 11-12 років. Можна розповісти про важливість контрацепції і поширених способах, про існування гомосексуалів. Якщо веде він. А що робити, якщо інтимні питання задає він? Чи варто відповідати, і якщо так, то як?

Залежить від випадку: чи давно ви знайомі, які у вас плани на цього хлопця, що ви хочете, щоб він знав? У будь-якому випадку правила такі: відповідати потрібно на ті питання, які допустимі для вашої поточної ступеня близькості. І відповідати потрібно чесно. Необов’язково розповідати всі деталі, але сказане повинно бути правдою. Як почати розмовляти про секс. Якщо словниковий запас є, але язик не повертається, то варто підібрати доречний момент, який не припускав би сорому. Кращий час для розмови про секс – це початок прелюдії або відразу після закінчення статевого акту. Легке збудження, морок і нагота найкраще у своєму розпорядженні до розмови про заняття любов’ю. Що стосується натяків «якби ти був трохи ніжніше» або загальних фраз а-ля «це було прекрасно», то з чоловіками це зовсім не проходить. Їм необхідна точна зрозуміла інформація, а краще керівництво до дії. Говори все так, як воно є. Не торкатися. І є ще такі теми, які не варто ні на початку, ні потім. Звичайно, все залишається на ваш розсуд, але в цілому користі від розкриття цієї інформації небагато: Скільки у вас було сексуальних партнерів. Чоловіки дійсно педантично ставляться до числа попередніх коханців своїх пасій, що може стати причиною його невпевненості, сумнівів або просто неприємним враженням. З іншого боку, якщо партнерів було мало, це вселяє необґрунтовану впевненість і навіть гординю якраз в невпевнених чоловіків. У будь-якому випадку в цьому немає конструктиву, а раз так, то нема чого і розкривати. Хто був вашим найкращим партнером в ліжку. Тільки якщо це він, варто йому так і сказати. Якщо він є не кращим коханцем у вашому досвіді, то замість того, щоб говорити йому про це, варто допомогти йому стати кращим, а потім так і сказати. Знання того, що хтось інший задовольняв вас краще, боляче вдарить його по самооцінці і може навіть охолодити до вас. Задайте собі питання: навіщо йому знати таку інформацію про вас? Хотіли б ви знати подібне про нього?

Чому?

Що це привнесе у ваші відносини?

І ви отримаєте свою відповідь: говорити чи ні. Каверзні питання із секретом хлопчикам. Як вчиниш, якщо я перестану писати? Ти здатний вибачитися першим? Відповіси, що думаєш насправді про мою привабливості, зовнішній вигляд, зачісці? Вважаєш, ми зможемо порозумітися? Ти схильний до ревнощів? У віці 15 років знайомився з дівчатами? Як ставишся до вільного кохання? Вірний жінці або не збираєшся себе пов’язувати?

Розкажи про сексуальні фантазії? Як хлопчики відносяться до еротичних фільмів?

Твоя думка? За яку суму зможеш від мене відмовитися? Бачачи молодих людей, що сваряться між собою, хочеться дізнатися, чим це викликано?

Як вважаєш? Розкажи про самому дурному вчинок в житті?

Якщо одружишся, чому віддаси перевагу: времяпровождению в компанії друзів або суспільству дружини? Що тебе засмутить найсильніше?

Здійснював ганебні вчинки, розкажи?

Не потрібно перебивати хлопця, дозвольте дати повну відповідь, уточнюйте неясні моменти, але уникайте нав’язливості в ситуаціях, коли тема співрозмовнику не подобається. Спірне питання. Нетрадиційний досвід в минулому, в тому числі з кількома партнерами за ніч, є дуже спірною темою для обговорення. Якщо партнер не дуже відкритий в сексуальному плані, така інформація просто виб’є його з колії. Якщо у нього самого був такий досвід, то поставиться нормально до того, що і ви експериментували. Говорити чи ні – вибір за вами, але варто ділитися, тільки якщо ви впевнені в партнері. Інтимна сфера дуже важлива в стосунках. І дуже чутлива. Тому до неї потрібно підходити обережно і шанобливо. З огляду на як почуття партнера, так і свої. Уподобання. Базові речі, які ви повинні знати один про одного – це ваші уподобання. Якщо тобі здається, що ні в тебе, ні у нього їх особливо немає, крім того, що ти любиш довгі прелюдії, а він мине, то ти дуже глибоко помиляєшся. Коренем цієї помилки є твоя власна неусвідомленість, або неуважність до себе, або цій сфері життя. Ненав’язливо дізнайся у свого хлопця, які він любить фільми, на яких героїнь звертає особливу увагу, яке порно він любить. Можеш запропонувати подивитися секс відео разом, це буде і інформативно, і може перерости в незвичайний секс. Виходячи з сюжетів, ти зможеш скласти уявлення про тих сексуальних контекстах, які його хвилюють, а потім запитати його самого, щоб переконатися в обраному курсі. Питання дівчині в грі “Правда або дія”: 150 запитань, 50 завдань. Прикольні завдання і каверзні питання розвеселять будь-яку компанію. Для цих цілей краще всього підходить популярна гра “Правда або дія”. Саме головне не переборщити з пошлостями і підступом. Які завдання і питання в грі “Правда або дія” можна придумати для дівчини, читайте в нашій статті. Правила гри прості. Кожному учаснику задається одне питання: правда чи дія?

Якщо гравець вибирає “дія”, то виконує прохання зробити який-небудь вчинок. Якщо учасник зупиняє вибір на “правді”, то максимально чесно відповідає на питання. Грати можна в будь-якому місці, навіть по листуванню Вконтакте, через смс, і з будь-якою кількістю людей. Головне, організувати розвага так, щоб воно перетворилося не в катування для учасників, а в веселу забаву, яка допомагає гравцям дізнатися один одного ближче. Щоб гра супроводжувалася сміхом, не була надто серйозною, радимо підготувати список завдань. З особливою увагою варто поставитися до переліку питань для дівчат, оскільки вони дуже уразливі, сором’язливі. питання дівчині. Питання для гри “Правда або дія” умовно можна розділити на кілька груп: цікаві, із секретом і розраховані на вік 18+, тобто з сексуальним підтекстом. цікаві. Прикольні питання дівчині “Правда або дія” використовуйте для розігріву і розслаблення учасників. Вони не повинні бути жорстокими, краще смішними і безглуздими. Ти зустрічалася з чоловіком, який старший за тебе набагато років? Щоб ти робила, якщо стала хлопцем на один день?

Розкажи про роботу своєї мрії?

Що хотіла б змінити в своєму минулому? Що краще: бути старим і багатим або молодим, але бідним. Які сусіди краще: веселі, гучні або дорослі, серйозні, тихі? Який подарунок мрієш отримати від хлопця? В якому віці вперше закохалася?

Чим пишаєшся?

Який типаж хлопців найпривабливіший? Співаєш в душі? Розмовляєш сама з собою? Довго стоїш перед дзеркалом з ранку? Любила без відповіді? Опиши найгірше побачення в твоєму житті. Чого боїшся найбільше? Ділишся з батьками життєвими проблемами?

Які каверзні питання мрієш поставити своєму хлопцеві?

У тебе є шкідливі звички? Хочеш схуднути?

Прогулювала уроки в школі? Коли вперше спробувала спиртне?

Змогла б вийти заміж за багатого, але дуже дорослого чоловіка? Чим займаєшся вечорами? Ти матюкатися? З ким точно відмовишся піти на побачення?

Про яку пластичну операцію мрієш? Що краще: реальне спілкування або листування в соцмережі?

Тобі важко просити пробачення? Як ставишся до зрад, пробачиш хлопця?

З ким би з нас залишилася на безлюдному острові?

Які речі найважливіші в житті?

Займаєшся благодійністю? Чи зможеш піти по головах заради успіху і досягнення цілей? Виходиш на вулицю без макіяжу?

Яку зачіску мрієш зробити, але ніяк не наважуєшся? Легко заводиш нові знайомства? Для чого використовуєш інтернет? Зареєстрована на сайтах знайомств? Ти забобонна?

Часто плачеш?

Як тебе можна розвеселити, якщо сумуєш?

Віриш у кохання на відстань? В яку країну мрієш поїхати?

Ти патріотка?

Дружба між хлопчиками і дівчатками можлива?

Скільки у тебе пар взуття, суконь, джинсів? Віриш, що у кожного з нас є двійник?

Що повинен зробити кожна людина протягом життя? Який час доби для тебе найактивнішу?

Не питайте дівчину про банальні речі: твоє улюблене ім’я, яким книжкам читаєш, чи займаєшся спортом … Мета гри – приємно і весело провести час, тому включайте в розвага більше провокаційних завдань. каверзні. Хитрі питання із секретом можуть поставити дівчину в глухий кут, але дозволяють краще пізнати подругу і зрозуміти її життєві пріоритети. Як думаєш, ти тут найкрасивіша? Ти вважаєш нас друзями або приятелями, з якими легко припиниш спілкування? Який вчинок згадуєш і соромишся його? Що мені потрібно змінити в собі, щоб ти закохалася? Що вибереш: виголити одну брову або зробити ірокез? Якщо твій хлопець сильно захворіє, потрапить в аварію і стане інвалідом, ви розлучитеся?

Хочеш сексу, коли п’яна?

Чи зможеш зустрічатися з хлопцем, який нижче тебе зростанням?

Що тебе дратує в кращій подрузі?

Кого з нас візьмеш з собою у відпустку?

Змогла б відвести хлопця у подруги?

Фліртувала з чоловіком сестри? У тебе є вороги? Якщо ти і твоя найкраща подружка закохаєтесь в одного хлопчика, ти поступишся або будеш боротися до кінця?

Носила коли-небудь чоловічі речі?

У тебе є кумир серед знаменитостей?

Як назвеш дітей, коли вони з’являться? Скільки заробляєш?

Що мрієш купити?

Хочеш стати знаменитою і багатою? Можеш збрехати мамі, подрузі, хлопцю? Чим ти краще подруги? Що предпрімешь, якщо твій хлопець подобається інший? Граєш в азартні ігри?

Можеш вийти на вулицю без нижньої білизни?

Від чого можеш відмовитися в житті: гроші, кар’єра, батьки, заради коханого? Змінювала хлопцю? Зраджувала подругу коли-небудь?

Від чого ніколи не відмовишся? Віддаси нирку подрузі, якщо їй загрожує смерть? Чим виводиш неприємний запах з рота?

Хто з твоїх подруг найкрасивіша, найрозумніша, сама смілива?

Сидиш на дієті? Коли ти останній раз була в спа? Скільки витрачаєш грошей на красу? Любиш солодощі? Часто випиваєш? Якого питання боїшся сьогодні найбільше?

Розкажи про саму невдалий жарт в твоєму житті? Якщо станеш невидимкою, що будеш робити?

Навіщо ти відкриваєш рот, коли фарбувати вії? Скільки можеш мовчати?

Твої батьки щасливі в шлюбі?

У тебе є життєвий девіз?

Чай або каву? Пиво чи вино? Як ставишся до лесбійок та геїв?

Що важливіше змінити: тіло або характер? Що думаєш, коли дивишся на коханого? Що таке романтика для тебе?

Можеш виконати бажання коханої без роздумів? вульгарні. Відверті інтимні питання допомагають подолати горе, краще пізнати один одного. Пікапери вважають, що вульгарні теми – важливий інструмент для спокушання дівчат, навіть якщо вони червоніють і соромляться. Який розмір грудей у ​​тебе?

Носиш звичайні труси або стрінги? Що тебе збуджує в хлопцях? Перший секс був класний чи ні?

Носиш панчохи?

Спиш в піжамі або гола?

Погодишся на секс в мережі (вирт)?

Як плануєш провести першу шлюбну ніч?

Любиш експерименти в ліжку?

Дивилася фільм “50 відтінків сірого”?

Що думаєш про головного героя?

Чи зможеш станцювати стриптиз зараз? Які звуки видаєш під час сексу? Як себе поведеш, якщо застанеш улюбленого в ліжку з іншою?

Якби голодувала, змогла працювати повією?

Домагатися бажаного через ліжко прийнятно для тебе?

Дивишся порно одна?

Любиш жорсткий секс?

Чого в ліжку соромишся найбільше?

Яку частину свого тіла вважаєш прекрасної?

Розкажи про саму божевільної інтимної витівці. Був секс після першого побачення? Розглядаєш одружених чоловіків для відносин? Якщо запропонують продати невинність, скільки грошей попросиш? Скільки сексуальних партнерів у тебе було?

Купалася голою в море, в річці? Яку музику любиш включати під час сексу? Бачиш еротичні сни? Вивчала Камасутру?

Волієш бути слухняною в ліжку або примхливої? Мастурбуєш? Секс без прелюдії – це норма чи ні? Дотики можуть доставити справжнє задоволення?

Робиш Селфі ню? В якій позі крутіше відчуваєш оргазм? Робиш домашнє порновідео?

Якщо немає, погодишся з такою пропозицією від хлопця? Цілувалася з дівчиною? Коли-небудь спостерігала в реалі за сексом інших людей? Купуєш сексуальну білизну? Мріяла про груповий секс? Можеш зустрічатися і спати з двома хлопцями одночасно? Чи має значення розмір члена? Займаєшся сексом під час місячних? Був секс в літаку, в поїзді, в туалеті клубу або ресторану? У тебе є інтимні фото?

Твій хлопець задовольняє тебе повністю?

В якому віці вперше випробувала оргазм?

Як ставишся до орального сексу?

Презервативи або перерваний акт? Погодишся на секс без зобов’язань? Яке білизна на тобі зараз?

Задавайте вульгарні питання дівчині обережно, ретельно підбирайте їх список. Переходити межу дозволеного можна, якщо учасниця не бентежиться занадто сильно і сміливо йде на контакт. завдання. Обійми того з хлопців, кого любиш найбільше. Зніми будь-який предмет одягу. Подзвони в інститут (на роботу) і скажи, що завтра прогулятися. Вийди на вулицю і прокричи, що тебе ніхто не любить. Полів квіти. Напиши смс своєму хлопцеві, що сьогодні ночуєш у подруги. Чи не чисти зуби завтра весь день. Подзвони за випадковим номером і признайся людині в любові. З’їж зубчик часнику. Займи мені 500 рублів і не вимагай повернення. Дай нам телефон, щоб ми могли прочитати всі смс. Поцілунок сусіда праворуч. Замов піцу, а коли привезуть, відмовся. Скачай хороший фільм і запроси нас в гості, щоб подивитися його разом. Згадай найдовше слово, яке знаєш. Заспівай дитячу пісеньку. Станцюй розпусний танець. Прокукурікала 5 разів. Випий літр води без зупинки. Змалюй циганку і поворожи нам. Співаєш торт із зав’язаними очима. Змалюй улюблену співачку, актрису. Зроби пародію на будь-якого з нас. Вийди на вулицю і попроси допомоги у незнайомого чоловіка. Надувай кульку, поки він не лопне. Розпусти волосся і зроби бардак на голові. Якщо захочеш в туалет, попити, почухатися, питай у всіх учасників гри дозвіл. Поцілунок першого, хто увійде в кімнату. Змалюй конячку, горилу, слона. Почисти взуття сусідові зліва. Приготуй всім кави, чай. Сходи в магазин або замов піцу. Відправ всім контактам в телефоні смс “Я тебе люблю”. Продекламують вірш, стоячи на стільці. Одягни на себе будь-яку річ сусіда праворуч. Пострибай на одній нозі 50 разів. Зроби жахливий макіяж і вийди на вулицю. Знайди бездомного кота на вулиці і візьми до себе. Одягни свій одяг навиворіт і так просидь весь вечір. Змалюй настирливого розповсюджувача косметики і продай нам що-небудь якомога дорожче. Покажи, як веде себе вередлива дитина в магазині. Носи книгу на голові 5 хвилин. Скажи кожному з нас по 5 приємних слів. З’їж яблуко без рук. Встань на коліна і покайся в одному гріху. Виконай танець живота. До кінця вечірки виконуй роль годинникової зозулі, подавай голос кожні 30 хвилин. Сфотографуйся топлес і виклади в соцмережу. Обмотати туалетним папером і зображуй мумію весь вечір. Займися прибиранням кімнати після вечірки. Гра “Правда або дія” полюбилася молоді та старшого покоління. Щоб вечір пройшов весело і цікаво, чергуйте вульгарні, каверзні, прості запитання. Так само рекомендуємо завантажити і роздрукувати список завдань заздалегідь, але зберегти його в таємниці від учасників. Питання для хлопцю, які можна вказати. Цікаві, щоб краще пізнати, зрозуміти, любить чи ні, при знайомстві, про стосунки, вульгарні, каверзні з підступом, по листуванню в ВК. Список 100 питань. Всі дівчата хочуть дізнатися більше про свого коханого. І кожна думає про те, як правильно поставити питання для хлопця, щоб отримати вичерпну і чесну відповідь. Як за допомогою правильних питань дізнатися, що думає хлопець. В першу чергу, дівчині варто запитати хлопця про його плани на найближчі 2-3 роки. Психологи стверджують: чоловік, у якого є конкретний план на найближчі роки, має шанси домогтися успіху в майбутньому. Але якщо ж він не зможе чітко відповісти на такі питання, означає, що він ненадійний і живе одним днем. Також дівчині варто розпитати чоловіка, наскільки серйозні його наміри по відношенню до неї, тільки робити це потрібно акуратно. Таким чином, можна зрозуміти чи він хоче побудувати з нею сім’ю і завести дітей. Питання для хлопця з приводу того, що він думає про свою супутницю, відіграють важливу роль у взаємовідносинах. Якщо хлопець впевнено відповідає на всі питання своєї обраниці і наводить приклади, це означає, що вона йому дійсно подобається. Дуже важливий відповідь хлопця на питання про те, як він ставиться до своєї обраниці. Хлопець, який не може відповісти на питання яке в нього ставлення до дівчини, найімовірніше не хоче серйозних стосунків зі своєю супутницею. Напевно, він просто використовує дівчину заради корисливих цілей. Що потрібно запитати при знайомстві? Якщо дівчина зустріла в своєму житті хлопця, з яким вона хоче знайти сім’ю, їй не варто питати чоловіка про дітей і майбутнього сімейного життя. Психологи рекомендують ставити питання про його інтересах, рідних і друзях. Яка музика здатна вивести тебе з пригніченого стану? Чи Часто ти влаштовуєш собі вихідний посеред робочого тижня? Як часто ти відвідуєш своїх батьків? Скільки в тебе друзів, яким ти довіряєш як собі? У тебе є брат чи сестра?

Що ти думаєш про людей, які постійно сидять в соціальних мережах?

Питання на першому побаченні. Дуже важливо справити приємне враження на першому побаченні, так як це вплине на подальший розвиток відносин. Дівчині варто обережно натякнути своєму партнеру, що вона готова до серйозних відносин, але при цьому не вимагати від нього відповідних дій. Ти мріяв зі мною зустрітися?

Чим я тебе зацікавила?

Наскільки ти романтичний?

Що ти думаєш про хлопців, які намагаються догодити всім своїм дівчатам? Ти міг би відмовитися від перспективної кар’єри заради коханої дівчини? Яким, на твою думку, має бути справжній чоловік? Щоб краще дізнатися. Яке твоє улюблене тварина? Ти хотів би потрапити в книгу рекордів Гіннесса? Ти вмієш грати на музичних інструментах?

Ти коли-небудь хотів бути підприємцем?

Тобі подобається дискутувати?

Який напій ти вживаєш більше: чай або каву? У тебе гарна пам’ять?

Ти любиш екстремальний відпочинок?

В якому місті ти мрієш прожити все життя? Хотів би опинитися на місці Робінзона Крузо? Ти надійний друг? Тобі можна довіритись? Які подарунки ти любиш? Ти дивишся мультики? Який у тебе девіз по життю? Тобі подобається подорожувати?

Ти пишеш вірші?

У тебе є недоброзичливці?

Що ти найчастіше дарував своїм коханим? Тобі можна довірити секрет?

Чого ти хочеш досягти у своєму житті? Які люди тебе нервують? Які фільми ти дивився останнім часом? Ти зневажаєш курящих дівчат? Тобі здатний пробачити одного, якщо він тебе зрадив?

До кого ти звертаєшся за допомогою найчастіше? Яка робота тебе сильно стомлює? Про життя і захоплення. Питання для хлопця про його життя і захоплення будуть дуже доречні на першому етапі знайомства. Дівчині рекомендується запитувати свого коханого про його хобі, рідних, дитинство і т Літав ти коли-небудь в країни Європи? Які жанри книг ти любиш читати?

Який фільм ти б хотів подивитися вдруге? Ти займаєшся плаванням?

Чи вважаєш ти, що твої друзі незамінні? Ти в дитинстві хотів бути схожим на своїх батьків? Часто зі своїми рідними виїжджаєш на природу? Зможеш сам приготувати кулінарне блюдо? Тебе можна назвати майстром на всі руки?

Смішні, каверзні запитання з підступом. Питання для хлопця, смішні з підступом, допоможуть розрядити обстановку і дадуть привід посміятися. Відповівши жартом на питання своєї супутниці, хлопець розслабляється і відчуває себе розкуто. Як ти справляєшся з будильником, який будить тебе в ранній ранок? Який колір ти б використовував для фарбування холодильника? Ти себе асоціюєш з хмарами або сонцем?

Тобі часто доводиться шукати свої шкарпетки по всьому будинку? Ти коли-небудь гуляв по місту в халаті? Хотів би політати в хмарах? Як ти реагуєш, коли бачиш себе в дзеркалі непричесаного і з мішками під очима? Ти можеш з’їсти велику тарілку борщу натщесерце?

Що ти робиш у той час, поки в мікрохвильовій печі розігрівається їжа?

Що б ти зробив, застрягши в ліфті?

Особисті питання, щоб зрозуміти, любить чи ні. Коли дівчина давно зустрічається з хлопцем і сподівається з ним на спільне майбутнє, то їй хочеться бути впевненою в тому, що хлопець її любить. Які у тебе плани на майбутнє?

Що ти маєш на увазі під словами: любов, вірність, турбота? Чи плануєш ти дітей?

Провокаційні. Якщо дівчина хоче справити враження на хлопця і заінтригувати його, то їй це вдасться зробити за допомогою провокаційних питань. Ти завжди такий сумний чи тобі тільки зі мною так нудно?

Ти сумніваєшся в моїй вірності? Мені незрозуміло: ти мною зацікавився чи ні? Ти мені симпатичний, а я тобі?

Хто ти за гороскопом?

Можливо, ми з тобою ідеально підходимо один до одного?

Я б хотіла з собою зустрітися завтра ввечері, а ти зі мною? Як ти думаєш, у нас є шанс зав’язати близькі стосунки?

У нас з тобою з’являться діти? Яке ім’я ми виберемо нашому першому дитині?

А мене полюблять твої рідні? Ти готовий одружитися на мені? Що ти про мене розповіси своїм друзям? Яка у мене роль у твоєму житті?

Інтимні. Інтимні питання допомагають зблизитися партнерам і різноманітити їх сексуальне життя. Не варто дівчині боятися задавати питання для хлопця інтимного характеру. Наскільки ти хороший у ліжку?

Тобі подобається ставити експерименти в сексуальному житті? Який у тебе досвід у сексі? Можеш описати свій перший раз? Ти дивишся порнофільми? У тебе коли-небудь був секс утрьох?

Які види сексу ти вже пробував? Які сексуальні фантазії ти хотів би втілити в життя?

У тебе був секс з дівчиною, яку ти майже не знав? Ти коли-небудь спостерігав за чужим сексом?

Яка форма грудей тобі найбільше подобається?

Скільки часу в сексі ти приділяєш прелюдії? Ти любиш брудний секс? Який секс ти вважаєш самим огидним? Вульгарні питання. Ти згоден зайнятися зі мною сексом прямо зараз? Яка твоя улюблена поза в сексі? Ти читав коли-небудь Камасутру? Які пози з Камасутри тобі подобаються?

Ти можеш зняти нижню білизну без рук?

Які рольові ігри ти вже пробував? Ти любиш займатися сексом в тиші або під музику?

Зазвичай ти багато витрачаєш час на попередні ласки? Ти хотів би зайнятися жорстким сексом? Давай займемося сексом в громадському місці, наприклад, в кафе?

Питання для знайомства по листуванню в ВК. З листування в соціальних мережах психологи не рекомендують завалювати хлопця складними і особистими питаннями. Діалог повинен бути максимально легким. Питання для хлопця по листуванню в ВК варто підбирати виходячи з отриманої інформації про нього з його сторінки. Якщо, наприклад, у нього на сторінці багато фотографій з різних країн світу, то можна розпитати його про те, які місця він хотів би відвідати. Питання, які краще запитати по телефону. Дуже подобається твій голос, думаєш це тому, що дико скучаю по тобі?

Я дуже люблю з тобою спілкуватися! Давай будемо частіше розмовляти? Давай домовимося про завтрашнє побачення? Розкажи, що в тебе нового?

Давай домовимося, що ти будеш мені дзвонити не рідше ніж 1 раз в 3 дні?

Приємний у мене голос? Серйозні і відверті про стосунки. Психологи вважають, що коли відносини між чоловіком і жінкою стали досить близькими, настає час задавати один одному відверті запитання. Можна запитати свого партнера про минулі відносини, про його уявленнях про сімейне життя і т Як ти вчиниш, якщо твоїм батькам не сподобається твоя обраниця? Тобі подобається їздити на відпочинок в компанії друзів чи з родиною? Як, по-твоєму, можна приємно здивувати кохану людину? Скільки разів у своєму житті ти закохувався?

Ти пам’ятаєш дівчину, яка для тебе є першою любов’ю?

Якими були твої перші романтичні відносини? Яка була причина розриву відносин з твоєю колишньою дівчиною?

Чи зміг би ти пробачити людину, яка тобі одного разу змінив? На які жертви ти згоден заради коханої дівчини?

Погодився б ти на інтимну близькість з дівчиною, яку ти не любиш?

Чи віриш ти в те, що чоловік і жінка можуть бути хорошими друзями і їх дружні відносини не переростуть в щось більше? Спілкуєшся з кимось зі своїх колишніх? Як ти ставишся до людей нетрадиційної сексуальної орієнтації? Чого ти очікуєш від відносин?

Яку ти б хотів сім’ю?

Якщо тобі доведеться розлучитися з майбутньою дружиною, ти будеш піклуватися про своїх дітей, які народилися під час вашого спільного шлюбу?

Як повинна вести себе дівчина, щоб тобі сподобатися? Що для тебе є вагомою причиною для розірвання шлюбу?

Список із 100 запитань, які допоможуть розібратися у стосунках. Який предмет постійно викликає в тебе посмішку? Яким своїм досягненням ти пишаєшся найбільше?

Що спонукає тебе до веселощів? Який момент із життя тобі запам’ятався як найстрашніший? Яке твоє найяскравіший спогад з дитинства?

Що приносить тобі найбільше задоволення в даний період часу?

Який фільм тобі подобається найбільше? Ти міг би поговорити зі мною про те, що більше ні з ким ніколи не обговорював? Як би ти вчинив у такій ситуації: потрібно терміново летіти в чужу країну і можна взяти з собою не більше 3 предметів? У тебе є домашній улюбленець? Який вид морозива тобі подобається найбільше?

З ким із твоїх рідних у тебе самі близькі стосунки?

Можеш розповісти мені смішний анекдот? В які ігри ти любиш грати?

Ти атеїст?

Чи Часто ти танцюєш? Ти інтроверт або екстраверт?

Які жінки тобі подобаються?

Ти любити проводити свій відпочинок активно або пасивно? Що допомагає тобі надихатися?

Чи викликають у тебе страх думки про старість? Яким ти себе бачиш у 65 років?

Скільки тобі було років, коли ти перший раз по-справжньому закохався?

В якому віці ти зізнався дівчині в своїх почуттях до неї?

Чи є для тебе секс одним із головних аспектів відносин?

Що ти думаєш з приводу вільних відносин?

Про яке своєму давньому дурному вчинком ти шкодуєш досі?

Який період свого життя ти б побажав поміняти?

Яка твоя найбільша позитивна риса характеру? Як ти борешся з поганим настроєм? Чи є в тебе якісь захоплення?

За що ти любиш свою роботу? Яка у тебе основна риса характеру? Якими 3 словами ти б себе охарактеризував? В які країни ти подорожуєш? Які в тебе таланти?

Що ти можеш розповісти про свого найкращого друга?

Що ти обов’язково повинен встигнути зробити перед смертю?

Якби тобі у спадок дісталося величезне стан, як би ти ним розпорядився? Що ти зазвичай робиш у свій вихідний?

Як би охарактеризували твої друзі? Який з алкогольних напоїв ти любиш найбільше?

Як би ти влаштував романтичне побачення?

Можеш розповісти мені про твої 3 найзаповітніших бажання? Який найприємніший комплімент ти чув на свою адресу? Хто ти по знаку зодіаку? Наскільки ти йому відповідаєш? Чи є щось, про що ти досі шкодуєш? Що може допомога підняти тобі настрій? Хотів би якісь змінитися?

Якщо б ти міг почати життя з нового аркуша, ти б це зробив? Яка ситуація може змусити тебе пустити сльозу? У тебе є бажання завести дітей?

Які труднощі можуть тебе налякати у майбутньому?

Як, по-твоєму, повинна виглядати ідеальна сім’я?

У тебе є улюблена цитата?

Ти коли-небудь любив по-справжньому? Тебе коли-небудь дівчина кидала? Що для тебе означає «любити»?

Ти цінуєш той досвід, який ти отримав від своїх минулих відносин?

Якийсь свій вчинок ти вважаєш божевільним? Ким би ти хотів бачити себе через 10 років?

Про яку роботу ти мріяв все життя? Яка твоя улюблена фраза?

Яку книгу ти можеш назвати справжнім бестселером всіх часів? До чого ти найбільше хочеш у своєму житті?

Які твої найгірші риси характеру?

Що б ти хотів дізнатися про мене?

Кого із знаменитостей ти наслідуєш?

Від якихось своїх звичок ти хотів би позбутися?

Яким був твій перший поцілунок?

З ким із знаменитостей ти б хотів потоваришувати?

Чи зміг би ти закохатися в людину, яку ти бачиш вперше? Що ти більше любиш займатися: читанням книг або переглядом фільмів? Яка твоя улюблена пісня?

Що б ти зробив в останній день перед смертю? Чи Часто ти відвідуєш культурні заходи? Хотів ти коли-небудь видати свою книгу?

Яка перша думка з’являється вранці після сну?

У тебе є тату?

Як би ти назвав власну яхту? Які кольори ти любиш? Яка твоя улюблена пора року?

Як ти себе відчуваєш, коли відвідуєш кафе або кінотеатр без друзів?

Якби в добі було 25 годин, на що ти витратив зайву годину? Що ти зазвичай возиш в багажнику своєї машини? Яке було у тебе прізвисько в дитячі роки?

Який вид спорту тобі цікавий?

Якщо ми продовжимо наше спілкування, як ми проведемо нашу річницю знайомства? Ти коли-небудь плакав під час перегляду мелодрами? Яка марка у твоєї машини?

Яке твоє улюблене блюдо? Що, в першу чергу, тебе цікавить в дівчині, з якою ти тільки познайомився? Який ресторан ти найчастіше відвідуєш? Як ти проведеш день, якщо за вікном злива? Що для тебе важливіше: гроші чи репутація? Як часто ти робиш генеральне прибирання в своїй квартирі?

Який твій улюблений місяць у році?

Ти більше віддаєш перевагу приймати ванну або душ?

Якщо б тобі запропонували вибрати супер здатність, якою б вона була?

Чи віриш ти в те, що любов живе 3 роки?

Які питання задавати не варто. Дівчині ніколи не варто ставити питання своєму хлопцю про те, як вона виглядає в присутності свого коханого давати оцінку своїй зовнішності. Чоловіки, як правило, не помічають недоліків своїх дівчат, тому, таким чином, дівчата лише дають зрозуміти своїм коханим, що вони зовсім не ідеальні. Досить часто люди думають про якийсь незначащей нісенітниці, яку просто немає необхідності з кимось обговорювати. І в той момент, коли чоловік думає про щось важливе, жінка починає наполегливо цікавитися, про що він зараз думає. Більшість чоловіків це бісить. Якщо жінка регулярно діставати свого чоловіка цим питанням, він подумає, що його супутниця хоче володіти його думками. Коли відносини між чоловіком і жінкою тільки почали розвиватися, не варто планувати з ним далеке майбутнє. Не потрібно задавати йому питання про те, коли він на ній одружується і коли у них з’являться діти. Після таких розмов представник чоловічої статі відразу ж розірве стосунки зі своєю дівчиною. Тому з цим краще почекати. Не рекомендується дівчині питати свого коханого про те, кого він любить більше — маму чи її. Безглуздо навіть це з’ясовувати, адже любов чоловіка до своєї мами радикально відрізняється від тієї, яку він відчуває до своєї обраниці. Чоловік відчуває по відношенню до своєї матері ласкаву прихильність, а до своєї супутниці — статевий потяг. Ніколи не варто ставити хлопцеві питання про те, чи любить він її. Справжні чоловіки показують свою любов за допомогою добрих вчинків, а не пустими розмовами. Також не потрібно питати представника сильної статі про те, наскільки сильно він любить свою обраницю. Якщо чоловік справді закоханий, це і так видно. Категорично не рекомендується квапити свого супутника з одруженням. Адже можливо він ще сумнівається в тому, чи варто переходити на новий рівень відносин, особливо коли вони тільки розвиваються. Більшість чоловіків нічого не розуміють в моду і косметику, тому не варто запитувати їх про те, яку надіти блузку і який помадою нафарбуватися — їх це тільки дратує. Психологи не рекомендують питати хлопця про те, чи любить він проводити з нею час. Якщо він ще не пішов до іншої дівчини, значить їй добре зі своєю теперішньою обраницею. Досить часто дівчата задають питання своїм коханим про те, чи не бачать вони будь-яких змін в їхній зовнішності. Як правило, чоловіки не звертають увагу на такі дрібниці як нова спідниця, нова пудра, тому не варто їх питати про такі речі. Категорично фахівці в області психології не радять питати партнера про його колишніх супутницях. Тим більше, що дівчата самі не люблять подібних питань. Найголовніше те, що з усіх він вибрав саме її. Якщо дівчина не хоче зіпсувати стосунки зі своїм хлопцем, то їй не варто у нього цікавитися, кого з її подруг він вважає найсексуальнішою. Якщо чоловік скаже правду, то його обраниця почне його ревнувати до своєї подруги. В результаті відносини як з хлопцем, як і з подругою, стануть гірше. Психологи також не рекомендують ставити питання хлопцям, що стосуються його розмов по телефону. Якщо у хлопця виникне бажання повідати свою обраницю про яку-небудь подію, він сам розповість. Чоловікам дуже не подобається, коли їх обраниця намагається все тримати під контролем. І питання з приводу їх місце знаходження їх також дратують. Постійно контролювати геолокацію коханого дівчині все одно не вдасться, а на питання подібного роду чоловіки найчастіше відповідають досить різко. Розумно складені питання допоможуть вдало розпочати діалог і встановити близький контакт. Щоб не потрапити в незручну ситуацію, краще заздалегідь продумати питання хлопця, з яким вона хоче серйозних і тривалих стосунків. Корисний відео-ролик про питання для хлопця.


питання для дівчат інтимні

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

девушка хочет познакомиться для интимных встреч

секс в ставрополе и номера девушек

контакти знайомства